Románia
ÉLŐ
Hollandia

Plasztikai műtéten esett át a Nagy Ő győztese - fotó

Jákob Zoltán, Hajnal Bettina
Jákob Zoltán és Hajnal Bettina még együtt
Vágólapra másolva!
Plasztikai beavatkozáson esett át a Nagy Őből ismert Hajnal Bettina, az eredményt pedig az Instagramon is megmutatta.
Vágólapra másolva!

A Nagy Ő legutóbbi nyertese, a Jákob Zoltán által kiválasztott Hajnal Bettina kisebb plasztikai beavatkozáson esett át, feltöltette a száját – amiről az Instagramon mutatott fotót. A kísérőszöveg szerint mindössze 1 milliliter hialuronnal kezelték, ami nem hangzik soknak, de egyrészt ez a kis mennyiség is átlagosan százezer forintba kerül, másrészt az eredmény így is látványos. Nézze meg Hajnal Bettina posztját!

Hajnal Bettina az ajakfeltöltés után:

A korábbi realityszereplő fotóját sokan dicsérték a hozzászólásokban, amihez annak is lehet köze, hogy a nő az utóbbi időben fogyott is – már a Nagy Őhöz leadott tizenhárom kilót, a folyamat azonban nem állt meg a műsor végével.

Nem sokáig maradtak együtt

Hajnal Bettina és Jákob Zoltán egyébként nem sokáig maradtak együtt, hamar szakítottak a műsor után. 

Valós érzelmek alakultak ki kettőnk között, és tiszta szívemből szerettem volna, hogy ez a kapcsolat működőképes legyen.

De annyira más élet- és anyagi körülményeink vannak, hogy egy idő után kiütköztek a különbségek... Míg én 10-12 órát dolgozom, és utána a kislányommal vagyok, addig Zoli egészen máshogy él. Ő ott tart, hogy gondol egyet, és spontán elutazik... csak én nem tudok mindent félretenni és vele tartani. Viszont sem az ő, sem az én életemet nem akartuk a felborítani" – mondta korábban a szakítás okairól a műkörmösként dolgozó Bettina, aki szerint a nyilvánosság sem használt a kapcsolatuknak.

"Hihetetlen figyelem övezett minket, és rengeteg támadást kaptunk. Azt gondolom, ez is hozzásegített minket a döntéshez... Ez most nem a mi időnk volt Zolival. Csendben, szépen váltunk el. Ha idővel lecsendesedik minden körülöttünk, meglehet, egyszer még egymásra találunk" – nyilatkozta még a szakítás után.

Hajnal Bettinának azóta már új párja van László személyében, akivel már az esküvő is szóba került közöttük – miközben Jákob Zoltán éppen új szerepben, híradósként próbálta ki magát, a Tények stúdiójából jelentkezett. "Ilyen lenne a napindító »CSUPAJÓ HÍREK«, ha én lennék a hírmondó" – írta az Instagramon megosztott videójához.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről