Demcsák Zsuzsa megmutatta a harmadik férjét - kép

Demcsák Zsuzsa
Demcsák Zsuzsa
Fotó: Demcsák Zsuzsa / Instagram
Vágólapra másolva!
Demcsák Zsuzsa a férjével való közös nyaralásukról mutatott fotót a közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

Miután Demcsk Zsuzsa szakított Krishan Dangwallal, a TV2 műsorvezetője úgy érezte, hogy a férfi emberileg magasra tette a lécet, nehezen tudja elképzelni, hogy valaki ezt megugraná. 

Demcsák korábban a Mokkában is beszélt a magánéletéről: "Igen, nyitott lennék egy új párkapcsolatra, de ez nehéz történet. Egy olyan férfit találni, aki megfelelő háttérrel, élettel, stílussal, intelligenciával rendelkezik. Azért az szerintem nehéz" – mondta akkor.
Azonban ennek ellenére rövid időn beül megismerkedett egy milliárdos üzletemberrel.

A férfival a munkája során találkozott, és rövid idő alatt olyan komolyra fordult a kapcsolatuk, hogy már a lánykérés is megtörtént.

Nemcsak a követőit, de saját barátait is meglepte, amikor a közösségi oldalára feltöltött fotójával tudatta, hogy ismét eljegyezték, hiszen úgy tudták, a műsorvezető szingli. Azóta sem árult el többet a titokzatos férfiról, csak azt, hogy már össze is házasodtak. 

Nemrég a közös nyaralásukról mutatott fotót az Instagram-történetében, ahol végre hosszú idő után a férjét is látni lehetett. A kép egy nyaraláson készült, a pár romantikusan öleli egymást, Demcsák pedig teljesen kivirult a harmadik férje mellett. 

Demcsák Zsuzsa
Fotó: Demcsák Zsuzsa / Instagram

A sztár még karácsony környékén tudatta, hogy harmadjára is férjhez ment – alig több mint két hónappal azután, hogy új párja eljegyezte. Mint kiderült, Szingapúrban voltak nászúton.

Harmadszorra házasodott

Sokaknak gyanús volt Demcsák Zsuzsa újabb, villámgyors esküvője. A műsorvezető a Farm VIP-ben pedig még viccelődött is azzal, hogy ő pillanatok alatt képes házasodni és elválni.

Úgy tűnik azonban, hogy a hír ugyan december 24-én érkezett, a szupertitkos esküvő pár héttel korábban lezajlott. 

"A nagy ünnepi rohanás előtt szerették volna megtartani az egyébként nagyon szűk körű eseményt."

Mivel Zsuzsának ez már a harmadik házassága, nem volt fontos számára a nagy lagzi, csak az, hogy hivatalosan is kimondhassa szerelmének, hogy férjem

– árulta el még korábban egy bennfentes. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!