A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Ők lehetnek a Farm VIP legújabb évadának a szereplői

Demcsák Zsuzsa, Gáspár Zsolti
Vágólapra másolva!
Már javában zajlanak a Farm VIP ötödik évadának a forgatásai, azonban a szereplők nevét nemrég az egyik közösségi oldalon hozták nyilvánosságra.
Vágólapra másolva!

Ahogyan arról az Origo korábban is beszámolt, már zajlik a Farm VIP ötödik évadának forgatása. A Farm VIP egyik házigazdája, Demcsák Zsuzsa az Instagramon több fotót és videót tett közzé az utóbbi napokban a műsor forgatásáról, a követői számára innen derült ki, hogy már zajlanak az ötödik évad munkálatai.

Demcsák Zsuzsa nemcsak a műsorban viselt szettjeiből mutatott meg párat, de korlátozott ideig elérhető Instagram-sztoriban közvetítette már például a farmgyűlést megelőző pillanatokat is, illetve az öltözőkonténeréből szintén bejelentkezett. A Farm VIP másik házigazdája, Gáspár Zsolti egyelőre nem ennyire aktív az Instagramon, legutóbb 2023 decemberében, az előző évad végén tett ki fotót a műsorról. 

Az akkori, negyedik szezont Szabó Simon nyerte, a korábbi győztesek Novák Zalán, Fehér Holló, illetve ifj. Schobert Norbert voltak. Hogy az új évadban kik fognak versenyezni, azt egyelőre nem hozta nyilvánosságra a TV2, azonban az egyik bulvártémákkal foglalkozó csoportban többen is azt állítják, hogy többek között az ő mindennapjaikat lehet majd napról napra követni a csatornán:  Horváth Gréta, Fekete Pákó, Barnai Judit, Bálint Antónia, Aurelio, Dopeman, Mc Ducky, Kapi Levente, Blaga Tünde, Dávid Petra, Lukács Miki, Leo, Kiara Lord.

A TV2 egyelőre nem erősítette meg, de nem is cáfolta, hogy valósak-e az állítások.

A Farm VIP negyedik szezonját Szabó Simon nyerte, a korábbi győztesek pedig Novák Zalán, Fehér Holló, illetve ifj. Schobert Norbert voltak. 

Gáspár Zsolt még májusban osztotta meg, hogy az idei szezonban különleges szereplők fognak majd szerepelni, a műsor pedig ismét tartogat majd meglepetéseket a TV2 nézőinek. 

"Elég érdekes emberek lesznek.

Hála istennek lesznek megint színésznők, szépségkirálynők.

A szépségkirálynőket pedig nagyon szeretem" - mesélte akkor sejtelmesen Gáspár Zsolti a Mokkában.

Szerelmet is hozott a Farm VIP

A Farm VIP adásba kerülése óta téma volt, hogy vajon mi van Balogh Edina és Szabó Simon között. A pletykákat az év elején megerősítette a színésznő, bevallotta, hogy egy párt alkotnak a színésszel, akivel a forgatás után kezdett ismerkedni. A színésznő elmondta, Szabó Simonnal barátokként indultak, eleinte nem vonzódott férfiként hozzá, azonban mára már össze is költöztek. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!