Már forgatják Budapesten az NCIS folytatását

Vágólapra másolva!
Michael Weatherly elégedett poszttal jelentkezett, a gyártó Paramount+ pedig további szereplőket jelentett be.
Vágólapra másolva!

A nagysikerű NCIS című sorozat még 2003-ban kezdődött, hazánkban pár évvel később tűzte műsorra a TV2. Azóta töretlen a sikere, épp ezért az alkotók úgy gondolták, hogy újabb mellékszálat kiemelnek, melyből önálló sorozat készül.

Az NCIS: Tony & Ziva már készül: európai helyszíneken, köztük Budapesten forgatják. Ezzel kapcsolatban a Tonyt alakító Michael Weatherly tavasszal elmondta, hogy a magyar fővárosban lesz nyáron, hogy elkezdje forgatni a sorozatot, amelyben Tony és Ziva igyekeznek biztonságban felnevelni a tizenéves lányukat, és persze mindenféle ügyeket oldanak meg. Itt a friss posztja, amelyben a magyar fővárost tökéletes helyszínként említi meg:

Az NCIS-spinoff, az NCIS: Tony & Ziva egyelőre 10 részes lesz (a második évad nyilván a nézettségtől füg), a Paramount+ pedig bejelentette a sorozat további szereplőit. Csatlakozik a pároshoz Isla Gie (Alapítvány), aki a 12 éves lányukat, Talit fogja alakítani, akinek akinek elege van abból, hogy gyerekként kezelik. A leírás szerint sokkal intuitívabb és jobb megfigylő, mint amennyire a körülötte lévő felnőttek hiszik, és készen áll arra, hogy ezt bebizonyítsa nekik. A stábhoz csatlakozik még Amita Suman, Maximilian Osinski, Nassima Benchicou, Julian Ovenden, Terence Maynard, Lara Rossi és James D'Arcy.

Mikor lesz képernyőn? Lapozzon, a cikk folytatódik!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről