A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Hatalmas titkot osztott meg III. Károly királyról az alkalmazottja

III. Károly király
Vágólapra másolva!
III. Károly király miután bejelentett a nyilvánosság előtt, hogy rákos beteg, egy ideig visszavonult, és a gyógyulására koncentrált. Pár hónapja már a hivatalos feladatokat is ő maga látja el. Az egykori alkalmazottja szerint az uralkodó rengeteget dolgozik, azonban többször előfordul, hogy ideges és bosszús lesz.
Vágólapra másolva!

III. Károly király még az év elején osztotta meg, hogy rákot diagnosztizáltak nála. Kezdetben visszavonult, és a gyógyulására koncentrált, azonban már hónapok óta rendszeresen részt vesz nyilvános eseményeken is. 

Az uralkodó egy korábbi alkalmazottja nemrég beszámolt arról, hogy Károly mennyire szereti a munkáját, emiatt pedig rengeteg dologról képes lemondani. Már korábban is fontosnak tartotta a szolgálatot, emiatt rengeteg időt szánt a kiemelt ügyekre. Az alkalmazott elárulta, hogy a király legtöbbször korán reggel indítja a napját, és késő estig a hivatalos feladataira koncentrál. Mivel számára elsőbbséget élvez a munka, ezért az alkalmazottaktól is elvárja ugyanezt, valamint azt is, hogy a rájuk megbízott feladatot pontosan teljesítsék. 

"Alapvetően az emberek szeretnek neki dolgozni, de mindenkire nagy nyomás nehezedik, mert Károly hihetetlenül elfoglalt. 

Egyáltalán nem viselkedik úgy, mint egy szörnyeteg, de mivel ő is ember, ezért néha ő is ideges és bosszús. 

Sajnos néha veszi a kamera, amikor ez megtörténik" - mesélte az alkalmazott. 

Az egykori alkalmazott azt is elárulta, hogy III. Károly király rendszeresen felkészül azokból a témákból, melyekkel foglalkozik, így az egyes találkozókon nem érheti kellemetlen meglepetés. Harry és Vilmos herceg édesapja tiszteli azokat, akik értenek a feladataikhoz, ezért szeret olyan emberekkel együttműködni, akik jól értenek a saját szakterületükhöz - írja az Express. 

Botrányt kavart III. Károly király és Vilmos herceg

Károly király, Vilmos herceg, Kamilla királyné és Eduárd herceg is részt vettek a brit királyi család egy magas rangú eseményén, a Bogáncsrend istentiszteleten. Fontos, hogy a mindenkori uralkodó mindig tagja a rendnek, de vannak úgynevezett extra tagok, akik Vilmos herceg, Kamilla királyné, Anna hercegnő és Eduárd herceg. A jeles alkalomból kifolyólag köpenyt, kalapot és különféle ékszereket viseltek, melyről fotó is készült, és felkerült a közösségi oldalakra is, amit több kritika is ért.

"Milyen borzalmas, hogy ez 2024-ben még mindig létezik"- olvasható egy hozzászólás.

"Vannak gyerekek, akik éheznek ebben az országban, és néhányan még életüket is vesztették miatta.

Amikor ilyen fotókat látok, undorodom

 - írta egy felhasználó.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!