Anglia
18:002024. július 06.
Svájc
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország

Súlyos baleset érte a magyar műsorvezetőt

Vágólapra másolva!
Komoly balesete volt Kiss Orsolyának, Kisónak, amiről fotókat is mutatott a közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

A Kisóként ismert Kiss Orsolya súlyosan megsérült, az általa közzétett dokumentumon a következő szerepel orvosi diagnózisként: "a boka rándulása és húzódása", "a boka- és lábszalagok szakadása". Sérüléséről, feldagadt bokájáról fotókat is mutatott az Instagramon, nézze meg!

Kisó posztja az Instagramról:

"Olyan rég sérültem meg… Mondjuk egyáltalán nem hiányzott" – írta a bejegyzéséhez, majd a sérülése lehetséges lelki okait próbálta feltárni, bár azt így sem árulta el, hogy pontosan milyen baleset érte.

"Bokasérülés, ficam lelki okai: előző életek karmaterhei miatti szorongás, túlfegyelmezett érzelmek, elhanyagolt magánélet, megvalósulatlan remények; mentális okai: önmagával szembeni túlzott elégedetlenség, saját akarat figyelmen kívül hagyása, földi világtól elszakadás. A bal oldal a női énünket hordozza, a múltat és a lelkünket képviseli. Minden gyógyulás kulcsa a saját tudatunkban van. A sikeres gyógyuláshoz meg kell fejteni a lélek üzenetét. Akkor »kezdjük«! – terelte a vele történteket spirituális síkra Kisó.

Nem először sérült meg

Kisónak nem ez az első komolyabb sérülése, már a TV2 sportos vetélkedője, a Catch! – Úgyis utolérlek! forgatásáról is kórházba szállították 2019-ben, korábban pedig gördeszkával esett akkorát, hogy eltört a keze

A legdurvább balesete autóval történt, erről 2019-ben mesélt: "Nagyon szerencsés embernek tartom magam! Pár évvel ezelőtt megúsztam egy durva balesetet, amikor egy kisebb szakadékba zuhantam a kocsimmal. Mire kiérkeztek a mentők, már sokkos állapotban az autóm körül bolyongtam, ők pedig a roncsra nézve nem értették, hogy lehetek még életben. Ez éppen karácsony másnapján történt, szerencsére az őrangyalaim nem mentek szabadságra" – mondta korábban.

Ki az a Kisó?

Kiss Orsolya, Kisó 2003-ban vált ismertté, akkor kezdett a VIVA magyar zenecsatornánál, ahol végül öt éven keresztül vezetett műsort. Utána a közmédián is sokáig láthattuk a SzerencseSzombatban, miközben több rádiónál (Class FM, Rock FM, Sláger FM) megfordult, 2021-ben pedig az MTV Europe Music Awards magyar háziasszonya volt.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről