Nagyon rossz hír érkezett Palvin Barbaráról

Vágólapra másolva!
Palvin Barbara Dylan Sprouse tavaly házasodtak össze egy albertisai templomban. Házasságuk jól működött, azonban nemrég olyan pletykákat lehetett hallani, miszerint a férfi megcsalta a magyar modellt.
Vágólapra másolva!

Palvin Barbara és Dylan Sprouse tavaly nyáron mondták ki a boldogító igent az albertirsai templomban. A Harlekin Birtokon tartott esküvőt eredetileg meghitt eseménynek tervezték, ám végül 115 vendég ünnepelt együtt a fiatalokkal.

A pár kapcsolat mindig is harmonikusnak tűnt, ugyanis gyakran lehetett látni közös fotókat, videókat, amin viccelődnek egymással vagy romantikusan bújnak egymáshoz. Azonban az utóbbi időben egyre kevesebb közös tartalmat készítenek, ez pedig beindította a pletykákat. Több közösségi oldalon is elterjedt, hogy a színész egy 17 éves TikTokkerrel, név szerint Goandshipwithus nevű felhasználóval csalta meg a feleségét, holott a modellel még csak egy éve házasok. 

A közösségi oldalakon több videó alatt is arról beszélnek, hogy hihetetlennek tűnik, hogy a színész megcsalta a modellt, míg mások szerint ezek csak alaptalan pletykák. 

@newyorklyrics dylan... what a loser (he cheated on her) 😰 #barbarapalvin #dylansprouse ♬ original sound - 666

Dylan Sprouse imádja a magyar szokásokat

Dylan Sprouse nemrég elárulta, hogy a magyar esküvői hagyományok sokkal szórakoztatóbbak, mint az amerikaiak. Neki például egy széken ülve a férfi barátai táncmozdulataiból kellett kitalálnia, hogy melyikük utánozza a modell mozdulatait. Most azt is megosztotta, hogy milyen a házasélet Palvin Barbarával.

"Nagyszerűek a reggelek, nyugodt érzés a feleségem mellett ébredni. Egyébként klassz kimondani, hogy a feleségem, ráadásul Borat hangján szoktam mondani. Ez is mókás. Amikor felébredek, és látom, ahogy a gyönyörű feleségem alszik, aztán ránézek a házunkban a kutyámra meg azokra a dolgokra, amiket szeretek, megnyugtató számomra. Arra késztet, hogy még keményebben dolgozzak" - mesélte.

A pár még 2019-ben költözött össze, ami a kezdetekben nem volt egyszerű.

"Képessé váltam arra, hogy egy olyan emberrel éljek együtt, aki nem a nővérem vagy valamelyik családtagom. Kemény együtt élni Barbival, de összességében megéri. Őszintén mondom!" - vallotta be a színész.

Kiderült, hogy megismerkedésük előtt Palvin Barbara 6 évig volt szingli. Annak idején nem volt normális, hogy van barátja, de megérte várni az igazira, hiszen számára a férje a tökéletes férfi, akivel szeretné leélni az egész életét.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről