A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNÖzbas Szofi
00:00CselgáncsCatherine Beauchemin-Pinard-Szofi Ozbas
HUNUngvári Attila
13:00CselgáncsMatthias Casse-Attila Ungvari
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Angola
HUNAkilov Plylyp
20:32ÖkölvívásOleksandr Khyzhniak-Pylyp Akilov
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
NyílNyíl

Szirénázó rendőrautó vitte el Schobert Norbertet - videó

Schobert Norbi
Fotó: Youtube
Vágólapra másolva!
Maga Schobert Norbert számolt be a közösségi oldalán a történtekről.
Vágólapra másolva!

Nehéz éveket tudhat maga mögött a fitneszguru, Schobert Norbert és családja, aki tavaly elvesztette üzletét, mivel a Norbi Update nevű cégüket 40 millió forintra büntette a Gazdasági Versenyhivatal. Ha ez nem lett volna elég, az első részlet fizetésének elmulasztása miatt újabb büntetést szabtak ki rájuk, majd kiderült, ezzel összesen 200 millió forint tartozása volt. A háromgyerekes apa ekkor számos üzletét megszüntette, az egykori alapító már csak vezérigazgatóként szerepelt a cégnél.

Schobert Norbert azonban egy igazi túlélő, élete során több szívműtétje volt, 2021-ben pedig sztrókot kapott. Nemcsak fizikailag, lelkileg is nagyon mélyen volt ekkor, felesége, Rubint Réka volt az, aki segített neki talpra állni. Azóta Schobert Norbert visszatért az eredeti foglalkozásához, és újra edzéseket tart. Korábbi tervei szerint elsősorban túlsúlyos embereknek, illetve 40-50 év felettieknek szeretne segíteni.

A fitneszguru egyáltalán nem tervezi magát háttérbe szorítani, akkor sem, ha már nemcsak felesége, hanem lányuk, Schobert Lara is edzőként folytatja a karrierjét. Azonban most meglepő videót mutatott a közösségi oldalán, ugyanis egy szirénázó rendőrautó vitte el, és a videófelvételen jól látszik, hogy a hátsó ülésre ültetik Schobertet, aki maga mondta el, hogy miért vitték el vasárnap hajnalban.

Hamar kiderült, hogy nem szegett törvényt, hanem egy olyan rendezvényre volt hivatalos, ahol fiataloknak beszélhetett arról, hogy miért jó rendőri hivatást választani. A bűnmegelőzési rendezvényen természetesen testmozgás is volt, egyszerre tornázott vele nyolcszáz gyerek és háromszáz felnőtt, még a családi nyaralást is kihagyta emiatt.

Állami gondozásban élő gyerekek számára hirdetik meg az Ágota tábort, minden évben, ott kaptam lehetőséget, hogy színpadra lépjek. Nagy örömmel mentem, hiszen ott segítek, ahol csak tudok

- mondta Schobert Norbert, aki a kilencvenes években rendőr százados volt, de végül leszerelt és elhagyta a rendőrséget a fitneszedzőség miatt.

Óriási élmény volt! Jöttek értem a kollégák, hiszen úgy volt megbeszélve, hogy rendőrautóval érkezem. Mondjuk még sosem ültem a hátsó ülésen...

Vicces volt, hogy a hadnagy, aki értem jött, ösztönösen a fejem felé nyúlt, amikor beszálltam... Persze, ezt tanulják éveken át, hogy az őrizetes nehogy megsérüljön. Aztán az is szokatlan volt, hogy addig nem tudtam kiszállni, amíg ki nem nyitották kívülről az ajtót. Mit ne mondjak, elöl ülni azért sokkal jobb egy rendőrautóban" - magyarázta a Borsnak Schobert Norbert, aki azt mondta, hogy jó volt újra átélni ezeket az élményeket, és szívesen lenne újra rendőr félállásban, ha szükség lenne rá, nem is gondolkodna a válaszon.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!