Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Szabó Zsófi elmondta, miért tért vissza a TV2-höz

Szabó Zsófi
Szabó Zsófi a TV2 Titkok Ramónával stúdiiójában
Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
Szabó Zsófi lesz a következő vendég Lékai-Kiss Ramóna műsorában.
Vágólapra másolva!

Szabó Zsófi lesz a vendég a TV2 Titkok Ramónával című műsor következő adásában, amely szerdán 14 órától lesz elérhető a TV2 Play felületén.

A színésznő és műsorvezető a felvételen többek között arról is beszélt, miért tért vissza a TV2-höz, miért nem akarta édesapja, Szabó Gyula, hogy színészi pályára lépjen, hogyan küzd meg a szorongással, és hogy mi vezetett oda, hogy úgy döntött, nem oszt meg kisfiáról egyetlen fotót sem.

Sokszor estem abba a hibába az elmúlt években, hogy kihasználtak.

Azt hiszem, hogy ez a 2024-es év az, hogy tudok nemet mondani, tudok igent mondani, tudom eldönteni, ki vagyok, mik a határok, és ki meddig mehet el nálam. Az elmúlt években sokszor voltam áldozat" – mondta Lékai-Kiss Ramónának.

Nézze meg a TV2 Titkok Ramónával előzetesét Szabó Zsófival!

Szabó Zsófi arról is ejtett pár szót, amikor egy időre megpróbált eltűnni a nyilvánosság elől: "A bulvár koronázatlan királynője voltam, anno sokan hasonlítottak Liptai Claudiához, hogy hasonló habitusú nő vagyok, erre büszke is voltam, hisz ő egy ikon, egy díva, de terhes is volt számomra ez a sok minden. Az első megnyugvás, az első, amikor a helyemre kerültem, az volt, amikor megismertem a volt férjemet, akkor elvonultam ebből a celebvilágból" – magyarázta.

Mint írtuk, Lékai-Kiss Ramóna műsorából az is kiderül, hogy Szabó Zsófi miért viselte nehezen az ismertséget: még az esküvőjén is megjelentek ismeretlen emberek, de egyébként úgy érzi, most is megfigyelik, áttúrják a szemetét.

Tóth Gabi és Till Attila már vallottak

A TV2 Titkok Ramónával első két adásában Tóth Gabi, illetve Till Attila szerepeltek. Tóth Gabi többek között sírva beszélt Krausz Gáborról, de mesélt arról is, hogy egy hét alatt háromszor vitte el a mentő – miközben Till Attila például az alkoholizmusáról vallott, és azt is megosztotta, hogy annak idején hogyan tekintett a televíziózásra.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről