Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Top 10: idegesítő, irritáló sztárok, akiket gyűlölnek az emberek

Vágólapra másolva!
Van, aki érzelmes dalaival, más pökhendi szövegével, vagy épp a gátlástalan viselkedésével került fel különféle negatív listákra. Többen már nagyon fiatalon sztárok lettek, vagyonokat kerestek kétes értékű produkciókkal (például szexvideóval), így gyorsan kivívták milliók ellenszenvét.
Vágólapra másolva!

Justin Bieber

Justin Bieber 
Fotó: Getty Images via AFP

Már nagyon fiatalon hihetetlenül sikeres lett, tinédzserként előadott érzelmes dalaival, így gyakorlatilag kamaszkora óta irritál sok embert, szokás lett őt szidni (természetesen nem a tinédzser lányok körében). Az IMDb listáján az első, mint legutáltabb médiaszemélyiség. Ezzel együtt a világ egyik legsikeresebb popsztárja, legalább 150 millió eladott albummal, két Grammy-díjjal. 2011-ben a Time magazinnál ott volt a száz legnagyobb hatású sztár-listáján, 2022-ben pedig ő volt a Sziget Fesztivál legdrágább fellépője, itt olvashat a koncertjéről.

Kanye West

Charlie Wilson honored with star on Hollywood Walk of Fame
Charlie Wilson mellett legutóbb így jelent meg Kanye West
Fotó: AFP

Ő is előkelő helyen található különféle listákon, ahol a legutáltabb sztárok szerepelnek. Rendszeresen szerepel a lapokban, de már nem a zenéivel, inkább újabb botrányával: nemrég például Lauren Pisciotta azt állítja, hogy Kanye West perverz üzeneteket és szexvideókat küldözgetett neki a munkakapcsolatuk során, emellett pedig több millió dollárral is tartozik neki. 

Kanye West és Kim Kardashian 2022 márciusában váltak el. Nem telt el egy év, az amerikai rapper máris elvette Bianca Censorit, aki gyakran mutatkozik szinte meztelenül – sokak szerint szexrabszolgát csinált belőle a rapper. West szinte bármivel képes irritálni az embereket, nemrég például kihúzatta pár fogát és 300 milliós protézist ültetett be. Arra is sokan emlékezhetnek, amikor gond nélkül ellopta az Omega egyik legnagyobb slágerét, gyakorlatilag azt üzenve ezzel, hogy ő bármit megtehet.

Kim Kardashian

The 2024 Met Gala Celebrating "Sleeping Beauties: Reawakening Fashion" - Arrivals
Kim Kardashian 
Fotó: Getty Images via AFP

Ha már szóba került Kanye West kapcsán, természetesen nem lehet kihagyni egy ilyen listáról az egyik legismertebb realitysztárt, akinek már 326 millió követője van az Instagramon. Vagyonát 1,7 milliárd dollárra becsülik, és általános vélemény, hogy szexvideója miatt lett csak sztár, ezt 2003-ban vették fel Ray J-vel, 2007-ben került ki a netre. A több valósághow-ban látott celeb üzleti vállalkozásai is általában sikeresek, miközben előszerettel mutogatja magát minimális ruhában.

Simon Cowell

Simon Cowell
Fotó: NurPhoto via AFP

Az angol televíziós producerről, vállalkozóról, televíziós személyiségről, a The X Factor és a Got Talent című tehetségkutatók kitalálójáról már 2002-ben úgy írt a Los Angeles Times, mint a „fickó, akit mindenki imád utálni.” Cowell nyers kritikái miatt is sok tévézőt felháborított. "Nem azért vagyok ott, hogy megakadályozzak valakit abban, hogy az álmait kergesse… Ha úgy gondolják, hogy nagyszerűek, akkor sok szerencsét nekik. De ha eljönnek a meghallgatásunkra, és azt akarják, hogy megmondjuk nekik az igazat, akkor megmondjuk nekik" – közölte egykor. Két éve furcsa videó került ki róla, amelyen felismerhetetlen, és teljesen eltorzult az arca a sok szépészeti fiatalító műtéttől, 2023-ban pedig úgy tűnt, hogy visszavonul.

Miley Cyrus

Miley Cyrus
Miley Cyrus 
Fotó: Miley Cyrus / Instagram

Ő is gyerekként már sztár volt, akárcsak Justin Bieber: sok magyar tévéző emlékezhet rá, főleg persze azok, akiknek lánygyerekei vannak, ugyanis ő volt a főszereplő a Hannah Montanában, az egyik legsikeresebb tinisorozatban. Akkor az eljátszott karakter, később az extroverált jelleme miatt utálták meg sokan. Cyrus 13 évesen robbant be a tinisorozattal, most pedig ott tart, hogy a polcán nézegethet két Grammy-díjat, ötször nyert a Billboard Music Awardson, háromszor az MTV Video Music Awardson és nyolc Guinness-rekordja van. A Time magazin 100 fontos ember listáján is szerepelt, a Billboardnál top 10-ben volt a női előadók közt. Egyik legismertebb dala, a Wrecking Ball 1,1 milliárd megtekintésnél jár a YouTube-on, meztelen képeit pedig itt tudja megnézni.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről