Anglia
18:002024. július 06.
Svájc
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország

Tolvai Reni szabadjára engedte hatalmas melleit - fotó

Vágólapra másolva!
Tolvai Reni újabb szexi fotót mutatott magáról az Instagramon.
Vágólapra másolva!

Tolvai Reni mostanában rengeteg szexi fotót mutatott magáról az Instagramon, ezúttal egy lazára gombolt, kék ruhában pózolt, amely alá melltartót sem vett. Nézze meg a friss felvételt, amelyet egy Instagram-sztoriban osztott meg az énekesnő!

Tolvai Reni legújabb fotója az Instagramról:

Tolvai Reni
Tolvai Reni
Fotó: Instagram/Tolvai Reni

Tolvai Reninek nemrég Lotfi Begivel jelent meg közös dala, de mostanában például Simon Amanda divattervező diplomamunkáihoz is állt modellt, akkor egy átlátszó felsőben is megmutatta magát melltartó nélkül – miközben egy szórakozóhelyen cowgirl jelmezben hergelte a férfiakat.

Sokat küzdött a túlsúlyával

Tolvai Renit a Megasztár ötödik szériájában még jó pár plusz kilóval ismerhette meg a közönség. Elmondása szerint őt mindig nagyon zavarta a túlsúlya, ezért hosszú éveken át küzdött az álomalakért és azért, hogy kevesebbet mutasson alatta a mérleg. Az énekesnő az elmúlt években összesen 20 kilótól szabadult meg, az eredménnyel pedig nagyon elégedett.

Egy ilyen nagymértékű fogyás nem múlik el nyomtalanul: bár a teste minden porcikáját feszessé tudta varázsolni a megfelelő edzésmóddal, a karjával nem volt elégedett, ezért a mellműtétje után nemrég újra plasztikai sebészhez fordult.

"A beavatkozást altatásban végezték. A gép egyik karjával leszívták a zsírt, a másikkal pedig egyből visszazsugorították a bőrt az izomzathoz. Egy hónapig leszorító felsőt hordtam, fájdalom helyett csupán erősebb izomlázat éreztem. Tartottam attól, hogy tele lesznek vágásnyomokkal a karjaim, de ezzel a géppel vágás és heg nélkül történt a műtét" – mondta korábban a legutóbbi műtétjéről.

Próbálja elfogadni magát

Tolvai Reni az állítása szerint ma már túl van a tépelődésen, és rájött, hogy nem jól állt hozzá a kérdéshez. Sőt, most többet nyom, mint pár évvel ezelőtt, mégis sokkal jobban érzi magát a bőrében, mert rájött, nem a kilók számítanak.

"Hölgyeim! Hogy én mennyit küzdöttem, hogy minél kevesebbet mutasson a mérleg... Amíg rájöttem, hogy a testösszetétel a fontos. Mert, bár lehetsz a mérlegen könnyebb, de vizuálisan puffancs, és lehetsz a mérlegen sokkal több, de vizuálisan kicsit kisportoltabb. Csak meg akartam osztani ezt a képet veletek, hogy ne görcsöljetek rá egy számra, mint ahogy én tettem, abszolút nem fontos" – írta motiváló példaként a követőinek, akik szintén túlsúllyal küzdenek, sőt előtte-utána képeket is mutatott magáról, hogy szemléltesse a mondanivalóját.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről