Anglia
18:002024. július 06.
Svájc
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország

Itt vannak a legfrissebb képek Tompos Kátya sírjáról

Tompos Kátya
Vágólapra másolva!
Teljes titokban temették el Tompos Kátyát. A 41 éves Jászai Mari- és Junior Prima díjas színművész egy ritka daganatos megbetegedésben halt meg, hiába gyűjtöttek a speciális gyógykezelésére, már túl késő volt. A színésznőt a Farkasréti temetőben helyezték örök nyugalomra.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, Tompos Kátyát a napokban végső nyugalomra helyezték a Farkasréti temető 31-es parcellájában. A színésznőt titokban temették el, családjának kérésére temetése nem volt nyilvános. A szertartáson csak a szűk család, a barátok és a kollégák vettek részt. A napokban kísérték utolsó útjára, pár nappal ezelőtt kerülhetett sor a búcsúztatóra.

"Utólag nyilvánosságra hozzuk majd, hol temettük el Kátyát, azért, hogy a rajongók is leróhassák a kegyeletüket, de szeretnénk ezt a búcsút bensőségesen átélni, főleg azért, mert maga Kátya is visszahúzódó ember volt, aki kerülte a felhajtást" - nyilatkozta Kálnási Anikó, Tompos Kátya menedzsere és jóbarátja.

Virrasztás, Tompos Kátya, TomposKátya, emléke, 2024. június 7., Várkert Bazár, Öntőház udvar
Megemlékezést tartottak 2024. június 7-én Tompos Kátya tiszteletére a Várkert Bazárban, melyre rengetegen érkeztek
Fotó: Fotó: Ladóczki Balázs - Origo  / Fotó: Ladóczki Balázs - Origo 

A színésznő sírja jelenleg is tele van virágokkal, koszorúkkal, a fejfán pedig a következő felirat áll: "Szeretünk Kátya."

A sírkő is hamarosan elkészül, így méltó emléket állít majd a 41 évesen meghalt színésznőnek.

A sírról készült képet megtekintheti az alábbi linken a Bors oldalán. 

 

Tompos Kátyáért az egész ország összefogott

Tompos Kátya Jászai Mari- és Junior Prima díjas színművész, énekes 41 éves korában halt meg, hosszan tartó és ritka daganatos megbetegedése következtében. Betegségéről csak keveset lehetett tudni, és csak május elején derült ki, hogy ez volt a visszavonulásának oka.

Tompos Kátyáért olyan összefogást tanúsított ez az ország, amit már nagyon régen nem láthattunk. Aki csak tehette, támogatta a Fábián Juli Emlékalapítványon keresztül indított gyűjtést, a civilek mellett pedig komplett cégek aktivizálták magukat. 

A színésznőnek egy speciális gyógykezelésére, egy innovatív immunterápiára lett volna szüksége, ami hazánkban nem elérhető. Ebben szerettek volna segíteni kollégái és barátai, akik rábeszélték, hogy hadd szervezzenek gyűjtést azért, hogy megkaphassa a kezelést, de sajnos már túl késő volt.

"Nemcsak erre a gyógykezelésre gyűlt össze, hanem lehet, hogy még egy olyan drágább kezelésre is, amiről nem is álmodtunk. 

Ez tényleg olyan, mintha az ország összefogott volna valakiért. 

Az emberek megmutatták, hogy össze tudnak tartani még ebben a fura világban is” - nyilatkozta korábban Hrutka Róbert, Tompos Kátya egyik legjobb barátja, aki virrasztást is szervezett a színésznő emlékére.

Az erről készült galériát itt tudja megtekinteni. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről