Anglia
18:002024. július 06.
Svájc
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország

Völgyi Zsuzsi meglepő dolgot árult el a párkapcsolatáról

Völgyi Zsuzsi
Vágólapra másolva!
Völgyi Zsuzsi és párja, Kökény Tamás még tavaly februárban osztották meg a nyilvánossággal, hogy egy párt alkotnak. A Romantic énekesnőjét rengeteg támadás érte húsz évvel fiatalabb szerelme miatt, azóta pedig féltve őrzi a magánéletét.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, Völgyi Zsuzsi egy párt alkot a nála 20 évvel fiatalabb zenésszel,ba Virtuózokban megismert Kökény Tamással. Az énekesnőt sokan támadták a párválasztása miatt, többek szerint túl fiatal hozzá a férfi. Völgyi Zsuzsi egyelőre igyekszik kizárni ezeket a rosszindulatú megjegyzéseket, melyek valószínűleg nem érték meglepetésként őt sem, de most úgy döntött, hogy letiltja a hozzászólásokat a közösségi oldalán, hogy ne szabaduljanak el ennél is jobban az indulatok.

Völgyi Zsuzsi ugyan elhatározta, hogy ezentúl nem beszél a magánéletéről, most mégis kivételt tett. Kiderült, hogy habár már lassan három éve vannak együtt Tamással, még mindig nem költöztek össze. 

"Augusztusban már a harmadik évfordulónkat ünnepeljük, Tomi szép lassan belesimult az életünkbe. 

Az a kulcsa a szerelmünknek, hogy egy pár vagyunk, de nem élünk együtt, mind a kettőnknek megvan az otthona. 

Így nálunk nincsenek szürke hétköznapok, mindenki szervezi a saját életét. Nem múlik a vágyakozás a másik iránt, és minden egyes találkozásra nagyon készülünk, várjuk, és amíg nem látjuk újra egymást, addig hiányzunk egymásnak" - árulta el az énekesnő aki ügyel arra, hogy ne a nyilvánosság előtt élje a magánéletét. 

"Akkor eldöntöttem, hogy bezárom életem lapjait, nem leszek többé nyitott könyv. Mondják, hogy közszereplő vagyok, ez hozzátartozik, de én ezzel nem értek egyet. 

Ez az én életem, és a magánéletem legyen tényleg a magánéletem. 

Azóta bármi történt velem, azt megtartom magamnak: maradjon csak az enyém! Persze rögtön jelentek meg cikkek, hogy nincsenek új közös fotók, akkor biztosan szakítottunk. De ez egy félreértés: boldog vagyok a párommal!" - magyarázta a hot! magazinnak.

A lapnak azt is elárulta, hogy ritkán hármasban, a kislányával, Glóriával együtt is szerveznek közös programokat.

"A nyaralást is úgy kell elképzelni nálunk, hogy nyaralunk kettesben Glóriával, majd Tomival is. Ez mind a hármunknak megfelel! Nem mondom, hogy könnyű egyedülálló édesanyának lenni, de élvezem minden pillanatát. Glória most volt elsős az általános iskolában, és minden képzeletemet felülmúlta, nagyon büszke vagyok rá" - zárta gondolatait. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről