Felismerhetetlen legfrissebb képein Angelina Jolie

Vágólapra másolva!
A Velencei Filmfesztivál vendége a világsztár. Angelina Jolie után érkezik Brad Pitt, valószínűleg elkerülik egymást.
Vágólapra másolva!

Brad Pitt és Angelina Jolie továbbra is pereskednek, hivatalosan még nem váltak el – noha már 2019 óta mindketten egyedülállók jogilag, ezt a státuszukat a bíróság is jóváhagyta. Az egykori hollywoodi álompár még 2016-ban jelentette be, hogy 11 év házasság után elválnak, azonban sokáig nem történt konkrét előrelépés az ügyben. Most a hivatalos válóper még javában zajlik, hiszen nem tudtak megegyezni egyes kérdésekben, mint a korábbi közös franciaországi szőlőbirtokuk és borászatuk, a Chateau Mira.

Angelina Jolie
Angelina Jolie
Fotó: AFP

Jolie ma megérkezett a Velencei Filmfesztválra, a képein elég soványnak tűnik, főleg a karja. Sokan azt várják, hogy összefut majd Brad Pittel, de úgy tűnik, a szervezők el akarták kerülni, hogy a volt páros kínos pillanatokat éljen át. Jolie-nak ma van programja, utána repül az USA-ba, Brad Pitt pedig holnap érkezik a fesztiválra. 

Az egyre elfajuló válóperben egyre mocskosabb részletekre derül fény, de látszólag ez egyiküket sem zavarja, hogy magánéletüket a nyilvánosság elé teregetik ki, és az sem, hogy gyerekeikre ez milyen hatással lehet. Azonban az eddigiek alapján úgy tűnik, az egykori boldog család talán sosem létezett, vagy mára teljesen tönkre ment, hiszen gyerekei egyáltalán nem beszélnek az apjukkal, sőt, lánya már a vezetéknevétől is szabadulni akar, annyira szégyelli Brad Pittet.

A cikk folytatódik, több képért lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!