A gyógyíthatatlan Bruce Willis lánya megszólalt apja állapotáról

Bruce Willis
Vágólapra másolva!
A színésznél két évvel ezelőtt derült ki, hogy gyógyíthatatlan beteg: afáziát és frontotemporális demenciát diagnosztizáltak nála. Bruce Willis lánya, Rumer Willis nemrég a közösségi oldalán árulta el, hogy van jelenleg az édesapja.
Vágólapra másolva!

A színésznél még 2022-ben diagnosztizáltak afáziát, ezért bejelentette, hogy visszavonul a színészettől. Ez a betegség ugyanis gyógyíthatatlan, az érintettek beszédközpontja pedig sérül. 2023 februárjában frontotemporális demenciát állapítottak meg nála, ami tovább súlyosbította az állapotát. Bruce Willis családja támogatja a sztárt, felesége pedig annyira elszánt, hogy még könyvet is ír férje betegségéről. A várhatóan 2025-ben megjelenő, egyelőre cím nélküli könyvben Emma elmeséli, hogyan élte meg férje betegségét, ezzel pedig reméli, hogy tud segíteni azoknak, akik hasonló problémával küzdenek. 

Bruce Willis, Rumer Willis, címlap
Bruce Willis és lánya, Rumer Willis
Fotó: GABRIEL BOUYS / AFP / GABRIEL BOUYS / AFP

Bruce Willis lánya biztató híreket közölt

Bruce Willis legidősebb lánya, Rumer Willis nemrég a közösségi oldalán válaszolt a követői kérdéseire, ahol valaki megkérdezte tőle, hogy hogy van az édesapja. A fiatal lány erre a következőket válaszolta: 

Nagyszerűen van. Nagyon szeretem. Köszönöm

 - írta a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében, amihez egy megható fotót is posztolt: éppen édesapja kezét szorította - szúrta ki a Glamour.hu. 

Bruce Willis álapota javulhat

A színész felesége, Emma Heming pár nappal ezelőtt új fejleményekről számolt be a közösségi oldalán, ami akár a világsztár gyógyulásában is segíthet.

"Részt veszek egy olyan egészségügyi vizsgálatban, amely az agy működését vizsgálja.

Igazán reménykeltő dolgok vannak kilátásban, ami a neurodegeneratív betegségeket illeti

 - írta korábban. 

Emma Heming Willis és Bruce Willis 2009-ben házasodtak össze, és két lányuk, született. A színésznek volt feleségétől, Demi Moore-tól is született három lánya. 

Bruce Willis felesége mindent megtesz azért, hogy férje jobban érezze magát. Elmondása alapján sok ember az orvosi rendelőben szembesül először ezzel a betegséggel. Fontosnak tartja, hogy ezek az információk a hozzátartozókhoz is eljussanak. Mostanra már ő is megértette, mi mindennel jár ez a betegség. Létfontosságú volt, hogy támogató közösséget építsen fel maga körül. Ez visszahozta a stabilitást az életébe, és egyfajta kontrollt adott, ami korábban teljesen elveszett, amikor a frontotemporális demencia diagnózis először jelent meg a családjuk életében. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!