A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó házasságáról különös dolog derült ki

Deutsch Anita, Kinizsi Ottó
Vágólapra másolva!
Kinizsi Ottó és felesége, Deutsch Anita idén lettek 20 éves házasok. A házasságuk alatt több mélypontjuk is volt, azonban mára már megtanulták kezelni a problémájukat. Deutsch Anita és férje az Origónak meséltek a kapcsolatukról, házassági évfordulójukról, valamint a megcsalásról is elmondták, hogy mit gondolnak.
Vágólapra másolva!

Kinizsi Ottó és Deutsch Anita még a Barátok közt című sorozat forgatásán ismerkedtek meg, és már akkor úgy érezték, hogy több lesz közöttük egyszerű munkakapcsolatnál. A pár húsz évvel ezelőtt, 2004-ben kötötte össze az életét. Mivel a színész akkor csupán 20 éves volt, míg a színésznő 28, kezdetben sok támadás érte őket, de az idő igazolta a kapcsolatukat: két gyereket nevelnek és azóta is boldogok együtt.

Kinizsi Ottó és Deutsch Anita hosszú ideje boldogok együtt
Kinizsi Ottó és Deutsch Anita hosszú ideje boldogok együtt

Soha nem tagadták, hogy a házasságuk alatt ők is veszekednek, mint a párok általában, ugyanakkor fontosnak tartják, hogy megbeszéljék a problémákat, és kompromisszumokat kössenek.

„A mi kapcsolatukra elmondható, hogy mind a ketten tökéletesen kezeljük a másikat. Valamiért értjük és érezzük a másikat, tudjuk, hogy a másiknak mire van szüksége. Ottó tudja azt, hogy nekem mi igazán fontos az életben. Például nekem sokat jelent, hogy a szüleim minden hétvégén nálunk ebédelnek, persze nem biztos, hogy Ottónak ez mindig kényelmes. Szerencsére a veszekedéseket is jól kezeljük. 

Mikor már majdnem elszakad a cérna, a férjem általában tudja, hogy abban a szituációban mit kell csinálnia ahhoz, hogy azt mondjam: megbocsátok 

– fejtette ki Deutsch Anita, amivel Kinizsi Ottó is egyetértett.

„Ugyanez fordítva is működik. Van, hogy egy nehéz nap után látszik rajtam, hogy most hagyni kell. Ilyenkor jobb nem kérdezni, számon kérni, hogy miért nem tettem be a mosogatógépbe azt a poharat” – mesélte Kinizsi Ottó.

Kinizsi Ottó és Deutsch Anita mindig ünneplik a házassági évfordulójukat

A házassági évforduló fontos számukra, így mindig megünneplik, a színésznő pedig az Origónak mesélte el először, hogy legutóbb mivel lepte meg őt a férje.

"Ottó gesztusáról szerintem minden férfi példát vehetne. Nagy vágyam volt egyszer egy sivatagban éjszakázni. Karácsonykor egy igazi romantikus vallomásba csomagolta az ajándék meglepetésutat. 

Egyszer csak megállt előttem, papírra írt felirattal a kezében, pontosan úgy, mint ahogyan az Igazából szerelem című filmben is láthattuk az egyik szereplőtől. 

A filmből vett szövegek átírt verziói szerepeltek a lapokon. Jó érzés volt látni tudni, hogy ennyi idő elteltével is még mindig nagyon szeret. És persze az is kiderült a vallomás végén, hogy azt kapom ajándékba, hogy elvisz sátrazni… Marokkóba... a sivatagba. Örömömben egy hétig állandóan sírtam." - osztotta meg.

A megcsalás koruk egyik népbetegsége, ami a sztároknál sem ismeretlen fogalom. A pár szerint fontos, hogy legyen egy bizonyos mértékű szabadság a kapcsolatukban, igazából ennek köszönhető, hogy a megcsalás fel sem merül bennük.

„Nehéz erről a témáról általánosságban beszélni. Szerintem nem is lehet ezt kívülről megítélni, kívülállóként senki nem lát bele egy kapcsolatba. Egy ilyen dolog soha nem fekete vagy fehér. A kutyát sem a póráz teszi hűségessé. Tudni kell bánni a másikkal. Teljesen személyiségfüggő. 

Vannak emberek, akiknek arra van szüksége, hogy óránként bejelentkezzen a párja, de én ettől megbolondulnék. 

Például mi rengeteget bulizunk külön is, és ez sem okoz problémát.” – vallotta be Deutsch Anita.

„Leegyszerűsítve szerintem egy bizonyos fokú szabadságot kell adni egymásnak mind a két oldalról. 

Muszáj, hogy azt érezd akármennyi idős vagy, hogy még mindig megnéznek.

 Férfiként, vagy nőként kezelnek. Tiszteletben tartják, hogy partnered van, de ha nem lenne, akkor lehet, hogy leülnétek egy kávéra. Mindig azt mondom, hogy sokkal jobb, ha nem zárom be a kalitka ajtaját, hanem kinyitom. Pont ez a lényeg. Ha sikerül olyan otthont, kapcsolatot teremtened, ahol egyikőtök sem érzi magát bezárva, korlátozva, akkor sokkal nagyobb eséllyel leszel boldog. És sokkal kisebb az esélye annak, hogy máshol keresd a boldogságot. 

 Amikor elmegyek bulizni a haverokkal, és tovább maradunk, mint ameddig ígértük, akkor csörög mindenkinek a telefonja, jön az idegeskedés. Én pedig hátra dőlök, ugyanis addig maradok, ameddig csak akarok. 

Ha reggel megyek haza, akkor reggel megyek haza. Olyan jó kihúzni magad a barátaid előtt. Mondják sokszor, hogy nekem milyen jó, hogy ilyenkor nem piszkál, féltékenykedik Anita, és kérdezik, hogy ezt mivel értem el. Ilyenkor mondom, hogy ezért lett ő a feleségem" - zárta gondolatait Kinizsi Ottó. 

Korábban egy videós interjúban is meséltek a kapcsolatukról:

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!