Sötét titok derült ki Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolatáról

Vágólapra másolva!
Újabb részleteket mondott el egy ismerős Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolatáról.
Vágólapra másolva!

Nemrég hivatalossá vált, hogy válik Jennifer Lopez és Ben Affleck, azóta pedig szinte naponta derülnek ki róluk újabb dolgok, egyre-másra látnak napvilágot az információk a kapcsolatukról és a szakításuk okairól.

Jennifer Lopez, Ben Affleck
Ben Affleck és Jennifer Lopez: itt még jó kedvük volt
Fotó: Instagram.com/benniferxarchives / Instagram.com/benniferxarchives

Egy ismerősük újabban arról számolt be a People magazinnak, hogy Jennifer Lopez mintha az anyja lett volna Ben Afflecknek, nem a párja: ahogy a "rossz hangulatai" közepette gondoskodott róla, az már inkább egy szülő-gyerek viszonyt idézett, noha a két sztár között csak három év a korkülönbség.

"Jennifer valójában rengeteg időt töltött azzal, hogy Ben boldog legyen, és hogy mindene meglegyen, amire szüksége van" – magyarázta a bennfentes, aki szerint Ben Affleck sokszor volt frusztrált és ideges, és olyankor egy "sötét helyre" került.

Ben időnként nagyon szeszélyes és sötét hangulatú.

Jennifer másként éli, értékeli az életét. Ő nagyon hálás mindenért" – tette hozzá az informátor, aki arról is beszélt, hogy Jennifer Lopezt többször figyelmeztették a barátai, hogy nem ő a felelős a férje érzelmi állapotáért.

A People magazinnak egyébként egy olyan forrás is nyilatkozott, aki Ben Affleck korábbi feleségéhez, Jennifer Garnerhez áll közel, ő is hasonló dolgokról számolt be: 

Ben sosem kezelte jól a stresszt.

Nincsenek jó túlélési taktikái. Könnyen frusztrált lesz, és hajlamos a rosszkedvre. Amikor nyugodt és jó kedve van, akkor csodálatos a közelében lenni, de leggyakrabban ideges vagy frusztrált, ráadásul sokszor csak valami apróságon akad fenn. Közben tényleg nem érti, hogy a rossz hangulata miként hat a körülötte lévő emberekre. Egyszerűen nem jó érzés ilyen negativitással körülvéve lenni" – magyarázta a másik bennfentes.

Jennifer Lopez bosszút állna

Korábban egy harmadik informátor arról beszélt, hogy Jennifer Lopez bosszút állna Ben Afflecken a válás során, rengeteg pénzt elszedne tőle. Egyik ismerősük szerint az énekesnő a színész 150 millió dolláros vagyonának a felére, vagyis 75 millió dollárra (nagyjából 27 milliárd forintra) pályázik – miközben az ő saját vagyonát 400 millió dollárra becsülik.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!