Menekül a bíróság elől a gigamellű topmodell

Vágólapra másolva!
Az óriási melleiről híres brit modell, Katie Price a legújabb bírósági tárgyalását is kihagyta, menekül a végrehajtás elől.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, július végén már letartóztatási parancsot adtak ki a Jordan néven befutott Katie Price ellen, miután nem jelent meg a bíróságon a fizetésképtelenségi eljárásával kapcsolatos meghallgatáson. A modellnek augusztus 19-én újabb meghallgatása lett volna, de ezúttal is távol maradt, ami miatt az ügyét vizsgáló bírónő, Catherine Burton aggodalmát fejezte ki a The Sun szerint

Katie Price
Katie Price csak plasztikáztat, nem foglalkozik a bírósággal
Fotó: Instagram/Katie Price

A bíróság ezzel párhuzamosan elrendelte Katie Price TikTokról származó jövedelmének felfüggesztését, miután kiderült, hogy a modell majdnem 95 ezer fontot (körülbelül 44 millió forintot) keresett március és május között – aminek a 40 százalékát, vagyis majdnem 40 ezer fontot ki kellett volna fizetnie a behajtóknak.

Katie Price legutóbb Törökországban bukkant fel

A legutóbbi bírósági meghallgatás után Katie Price egyébként Törökországban tűnt fel: mint kiderült, épp egy 10 ezer fontos plasztikai műtétbe vágott bele, látszólag nem nagyon érdekelte, hogy közben Nagy-Britanniában körözik.

A modell a távolmaradásról akkor sem értesítette a bíróságot, csak később üzent egy Instagram-sztoriban: "Folytatnom kell a munkámat, hogy eleget tegyek ezeknek a csődeljárással kapcsolatos behajtásoknak, ami most minden, amivel próbálkozom" – nyilatkozta akkor.

Már 2019-ben csődöt jelentett

Katie Price először 2019-ben jelentett csődöt: akkor már 3,2 millió fonttal, nagyjából másfél milliárd forinttal tartozott több hitelezőnek, és a később megállapított törlesztőrészletet (havi 12 ezer fontot) sem tudta fizetni, legalábbis azt állította – idén márciusra pedig már 762 ezer fontnyi számlatartozást halmozott fel, így ismét kénytelen volt csődöt jelenteni.

A bíróság már februárban arra kötelezte, hogy az OnlyFansről származó jövedelmének 40 százalékát a következő három évben az adósságai törlesztésére fordítsa: ezzel kapcsolatban is zajlik a jelenlegi vizsgálat, és ezzel kapcsolatban került szóba a TikTokról származó keresete is.

Katie Price-nak közben egyébként más rendőrségi ügyei is voltak: ittas vezetésért közmunkára ítélték, egy távoltartási végzés megszegése miatt pedig szintén börtön fenyegette – legutóbb azonban más miatt keresték a rendőrök, amiről itt olvashat hosszabban.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!