Kulcsár Edina megmutatta negyedik gyereke arcát - fotó

Kulcsár Edina, G.w.M
Vágólapra másolva!
A modell augusztus 8-án szülte meg Diont. Kulcsár Edina most megmutatta a baba arcát is.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, megszületett Kulcsár Edina és G.w.M. második közös gyereke, Dion, azóta pedig az is kiderült, hogy pontosan hol és mennyiért jött a világra luxuskörülmények között.

Kulcsár Edina
Kulcsár Edina
Fotó: Kulcsár Edina / Instagram

Kulcsár Edina ugyanis már korábban jelezte, hogy a harmadik szülését lebonyolító magánintézménnyel nem volt teljesen elégedett, ezért új helyet kellett keresniük: "Nem ott fogok szülni, ahol tavaly, ennek több oka is van... Egyrészről, annyira az árhoz képest nem voltam elájulva, másodsorban pedig abszolút az volt a fő szempont, amikor kórházat választottunk, hogy a kislányunkat, Amarát is be tudjuk magunkkal vinni, mert brutálisan anyás" – írta még a szülés előtt az Instagramon.

Kulcsár Edina magánkórházba ment

A Bors azóta megtudta, hogy Kulcsár Edináék az ország egyik legjobban felszerelt magánkórházát választották, amelynek szobái részben a Lánchídra, a budai várra néznek. "Az ötcsillagos szálloda minőségű ellátás itt alapfelszereltség, de természetesen lehetnek a páciensnek külön kérései is, amit szívesen teljesít az intézmény, nyilván plusz forintokért cserébe. A magas szintű ellátásnak persze megvan az ára is, 

a szülészeti szolgáltatás ugyanis közel kétmillió forintba kerül,

amihez további szolgáltatásokat is lehet kérni" – írta a lap, amely fotót is mutatott az egyik kórházi szobáról.

Most Kulcsár Edina megmutatta a kisbaba arcát is, itt van az Instagram-sztorija róla.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!