A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
5
Ezüstérem
5
Bronzérem
5

Kulcsár Edina megmutatta negyedik gyerekét - fotó

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Egy héttel korábban született a kisbaba, az apa, G.w.M után most a modell is mutatott képet.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, a volt szépségkirálynő Kulcsár Edina megszülte negyedik gyerekét, Szabó-Kulcsár Medox, Szabó-Kulcsár Nina és Varga Amara után itt az újabb testvére, aki a Dion keresztnevet kapta.  Kulcsár Edina korábbban elárulta, hogy augusztus közepére van kiírva szülésre, de lehet, hogy nem is várnak addig. "Ha ez a nagy meleg nem módosít a terveken... Medi szeptemberi, akkor is meleg volt, de ilyen hőségre nem emlékszem, és azért megfordult a fejemben, hogy emiatt akár hamarabb is jöhet a kisfiunk" – mondta a modell-influenszer.

Most a posztjából kiderült, hogy a baba végül egy héttel a tervezett időpont előtt érkezett, augusztus 8-án, azaz tegnap. A négyszeres édesanya képet is mutatott, amelyen látszik a baba arca is:

 Korábban elmondta, hogy nem unatkozott eddig sem a nyáron. "Alapvetően is keveset alszom, koránkelős vagyok, és mindig teszek-veszek. Akkor is ez volt rám a jellemző, amikor még nem voltam anyuka. De azt kell mondjam, a várandóságom alatt talán most vagyok legaktívabb. Ez nyilván részben annak is köszönhető, hogy nyári szünet van, és van három gyermekem, akikkel foglalkozni kell. Akiknek kell a figyelmem, akiknek kellenek az élmények, a programok. Emellé sokszor a munka is párosul, az otthoni feladatokról nem beszélve, úgyhogy nem igazán tudok ücsörögni és unatkozni” - magyarázta nemrég.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!