A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
1
Ezüstérem
2
Bronzérem
3
HUNMagyarország
18:00VízilabdaGreece-Hungary
HUNLosonczi Dávid
19:55BirkózásTurpal Bisultanov-David Losonczi
NyílNyíl

Bérgyilkosnak öltözve köszöntötte fel Mikes Annát Krausz Gábor - kép

Krausz Gábor, Mikes Anna
Vágólapra másolva!
Krausz Gábor és Mikes Anna szerelme a Dancing with the Stars óta tart, és úgy látszik, egyre csak erősebb lesz. A sztárséf az Instagramon is köszöntötte a táncosnőt egy meglepő fotóval.
Vágólapra másolva!

Mikes Annát a Dancing with the Starsból ismerhették meg a nézők, azóta szerepel egyre többet, mióta megnyerték a legutóbbi évadot Krausz Gáborral, akivel azóta is egy párt alkotnak. Bár sokáig próbálták tagadni, hogy egymásba szerettek, végül idén év elején felvállalták a kapcsolatot. 

Idén már több közös nyaralást is terveztek, az elsőt kettesben töltötték Olaszországban, azon belül Szicíliába utaztak, ami pont olyan volt, mint amilyenre már régóta vágytak, de igyekeznek többször is vízparti kikapcsolódást szervezni, amikor adódik rá lehetőségük. Nemrég Törökországban is jártak, ahová Krausz Gábor kislánya, Hannaróza is velük tartott. Azonban ott nemcsak kikapcsolódtak, hiszen egy Mikes Anna által szervezett tánctábor miatt utaztak, ahol a táncosnő aktívan tartott táncórákat is.

'Anna, nincs kedved külföldön tánctábort csinálni?' Jövőre egy még nagyobbat álmodunk, már a következő helyszínen gondolkozunk.

Köszönöm, hogy velem tartottatok, zseni volt. Szeretettel várlak Titeket egy év múlva is" - írta korábbi bejegyzésében Mikes Anna, akinek ez volt az első külföldi tánctábora, de valószínűleg nem az utolsó, hiszen remekül érezték magukat az ott töltött egy hétben.

Mikes Anna szívesen oktat kicsiket és nagyokat is, sőt, Krausz Gábor kislánya is sokat táncol az édesapja új párjával. A sztárpár hamarosan újra látható lesz a TV2 műsorán, ugyanis ők is szerencsét próbálnak az Ázsia Expressz legújabb évadában. Most Krausz Gábor egy, valószínűleg a műsor promotálásához készült, közös képpel köszöntötte fel párját a születésnapja alkalmából, amelyen Brad Pittet és Angelina Jolie-t utánozzák. Pontosabban a válófélben lévő sztárpáros egyik filmjét, a Mr. és Mrs. Smith ikonikus jelmezét ötlötték magukra, Mikes Anna combjára még egy fegyvert is csatoltak, mint ahogy Angelina Jolie-nak volt a filmben, hiszen a karaktereik szerint bérgyilkosokat alakítottak.

 Nagyon Boldog Születésnapot Annácskám

- írta a közös képük mellé Krausz Gábor.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!