A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
3
HUNMagyarország
18:00VízilabdaGreece-Hungary
HUNLosonczi Dávid
19:55BirkózásTurpal Bisultanov-David Losonczi
NyílNyíl

Borzalmas állapotban van a kétezres évek tinisztárja - képek

Amanda Bynes
Vágólapra másolva!
Fényes karrier állt Amanda Bynes előtt, majd hirtelen eltűnt a nyilvánosság elől. Kilenc évig volt édesanyja gyámsága altt, mióta szabadult, szinte folyamatos pszicihiátriai kezelés alatt áll, egyre rosszabb állapotban van, már rá sem lehet ismerni.
Vágólapra másolva!

A Miről álmodik a lány?, az Amerikai hófehérke és a Hajlakk sztárja előtt fényes jövő állt a kétezres évek elején, mielőtt mentális problémái lettek, hiszen nem bírta feldolgozni a hirtelen jött hírnevet. Bynes manapság már csak botrányaival hívja fel magára a figyelmet, évek óta nem aktív színésznőként, sőt, legutóbb azt állította, hogy műkörmösnek tanul, ezzel szeretne elhelyezkedni. 

Britney Spearhez hasonlóan őt is gyámásg alá helyezték, ami számára kilenc évig tartott, majd 2022-ben úgy ítélte meg a bíróság, hogy szabadulhat az alól. Valószínűleg nem jól ítélte meg a bíróság, ugyanis azóta szinte folyamatos pszichiátriai kezelés alatt áll, tavaly az utcán bolyongott meztelenül, aztán rendőröket hívott saját magára, egy szemtanú állítása szerint. Az orvosok úgy gondolták, pszichotikus epizódja volt, amikor magához tért, ezért hívta magára a rendőrséget, majd azonnali pszichiátriai megfigyelés alá helyezték.

Amanda Bynes
Amanda Bynes a kétezres években volt nagyon sikeres, de összeroppant az ismertség súlya alatt
Fotó:  Nickelodeon

Az egykori színésznő orvosai ekkor úgy döntöttek, hogy elegendő számára az ambuláns kezelés is, de Bynes rácáfolt, ugyanis hamarosan újabb idegösszeomlása volt. Az akkori információk szerint ismételten maga hívhatott rendőröket a házához, akik bilincsben vitték el, de ő meglepően higgadt és együttműködő volt velük, végül ön- és közveszélyesnek nyilvánították, két hónapig elszigetelték, komoly kezelés alá vetették. 

Amanda Bynesról azóta sem volt újabb információ, úgy tűnhetett, hogy jobban van, újjáépíti az életét, azonban most úgy tűnik, nem jön neki össze, hiszen a legújabb képei alapján nagyon nincs jó állapotban. Szemfüles lesifotósok felismerték az egykori tinisztárt, aki számos sikerfilmben szerepelt karrierje csúcsán, azonban ennyire borzalmas állapotban még sosem volt. Állítólag nemrég kapott egy dokumentumfimes felkérést, ő azonban azt is visszautasította.

Amanda Bynes most megújult, azonban borzalmas új külsővel mutatkozott a minap, amikor Los Angelesben sétált a Hollywood Boulevardon. A hét elején látták a 38 éves Bynest, aki újabban feketére festette a haját, míg nemrég még szőke hajjal látták, és hosszú tincseit egyenesre formázta, frufruját pedig hátrahúzta. Bynes a sétához egy túlméretezett szürke pólót viselt, amelyet khaki színű rövidnadrággal párosított - írja a Daily Mail, ahol még több képet is megnézhet az egykori színésznőről.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!