A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Miss Balaton: itt vannak a döntős szépségek legforróbb, legvadítóbb privát képei

Vágólapra másolva!
2024-ben a korona a 20 éves Bábel Virág fejére került, de a többi lány is elképesztően szexi. Nézze meg a Miss Balaton szépségeinek privát képeit!
Vágólapra másolva!

Augusztus 17-én, szombaton este új királynőt választott a Miss Balaton csapata, a korona a 20 éves Bábel Virág fejére került. Az első udvarhölgy Ambrus Nikolett, a második udvarhölgy Sótonyi Boróka lett. 

Miss Balaton, verseny, szépségverseny, 2024
Miss Balaton: lezajlott a döntő
Fotó: Miss Balaton/ Rácz Tamás / Miss Balaton/ Rácz Tamás

Galériánkban nézze meg a döntős lányok szexi képeit!

 

Korábbi versenyzők és sztárok is megjelentek a döntőn

A zsűriben Sándor Orsolya műsorvezető, korábbi királynő, valamint a 2018-as Miss Balaton, Tóth Lilla Hanna mellett Merő Péter divattervező, Rasztovits Dávid, a Digitális Turizmus Zrt. alapító vezérigazgatója, valamint Kocsis Korinna modell foglalt helyet. A döntőt közel 500 néző előtt, teltházzal rendezték, ahol többek között Epres Panni, Balogh Eleni, Zimány Linda és a döntő műsorvezetője, Gelencsér Tímea is megjelent. 

A győztest, a szabadúszó modellként dolgozó Bábel Virágot mutatjuk külön: ide kattintva tudja megnézni vadító, privát képeit! Bábel Virág 20 éves modell Hernádról. Ötéves korától versenyszerűen gimnasztikázott, hatéves kora óta vesz részt szépségversenyeken: 2018-ban Miss Teen Hungarynek választották, 2021-ben pedig már zsűrizett is. Megfordult a Sztárban sztár produkcióiban is a háttérben, illetve modellként dolgozott már Kínában, Japánban, Franciaországban, Olaszországban és az Egyesült Arab Emírségekben is. 

A cikk a második oldalon folytatódik. Lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!