Gyűlölik Meghan Markle-t és Harry herceget, de mi az igazi ok?

Vágólapra másolva!
Természetesen az ismert színészeknek, zenészeknek, tévészereplőknek, médiasztároknak nemcsak rajongói vannak, sokan a falra másznak tőlük – néha pont azért, mert sokat szerepelnek, nehéz kikerülni őket, ha valaki rendszeresen internetezik vagy tévét néz. Sztárok, akiknek jóformán mindenük megvan, nagyon ismertek, de nem túl népszerűek.
Vágólapra másolva!

Attól, hogy valaki elad pármillió lemezt, sokmilliós letöltési adatokat produkál, világszerte vetített valóságshow-ban mutogatja magát, felkapott filmben játszik, nem feltétlenül lesz népszerű. A sztárok egy része jelentős rajongótáborral bír, sokan azonban irritálók, milliók kapcsolnak el, ha meglátják őket tévében. Lássuk, a ranker.com alapján kiket utálnak a legtöbben 2024 augusztusában! 

Sztárok, akiket nagyon utálnak 2024-ben - Kim Kardashian
Sztárok, akiket nagyon utálnak 2024-ben - Kim Kardashian 
Fotó: Getty Images via AFP

Sztárok, akiket nagyon utálnak 2024-ben

1. Sean Combs

Művésznevein Puff Daddy, P. Diddy vagy Diddy, amerikai rapper és producer. 2022-ben a hiphop történetének harmadik milliárdosa lett, de nem a hihetetlen vagyona miatt utálják, hanem elsősorban erőszakossága miatt. Ideén májusban az internetre is kiszivárgott az a felvétel, melyen jól látható, hogy Sean „Diddy” Combs amerikai rapper brutális kegyetlenséggel bántalmazza barátnőjét, Cassie Venturát. A felvétel még 2016. március 5-én készült az InterContinental Hotelben. Két nappal később a pár kézen fogva jelent meg a vörös szőnyegen a The Perfect Match című film premierjén, március 7-én.

Sean John Combs, P. Diddy
P. Diddy
Fotó: Instagram.com/p.diddy_vu/

A sokkoló videón a rapper félmeztelenül, a derekára tekert törölközővel látható, amint Cassie-t üldözi a hotel folyosóján. Amikor a nő megpróbált bejutni a liftbe, a férfi a tarkójánál fogva megragadta, és a földre fektette, ahol iszonyú erővel rugdosta, miközben Ventura teljesen mozdulatlanul feküdt.

2. Meghan Markle 

Ő is állandó bulvárszereplő, sokak szerint irányítja, uralja Harryt, aki miatta távolodott el a brit királyi családtól, saját apjától, saját testvérétől. Harry herceg és Meghan Markle még 2018-ban házasodtak össze, és habár a nyilvánosság előtt mindig a tökéletes pár szerepét mutatták, a valóságban ez koránt sem volt így. Már korábban is arról cikkeztek a brit lapok, hogy nő a feszültség közöttük, közelálló, bennfentes informátor szerint pedig valójában már nem találják a helyüket egymás mellett. A sorozatos botrányaik, a királyi családdal folyamatos konfliktusaik sem segítettek abban, hogy ők egészséges házasságban éljenek.

Meghan Markle
Meghan Markle
Fotó: Instagram.com/meghan___markle/

A pár nemrég a CBS Sunday Morning in America műsorában vendégeskedett, azonban Sussex hercegnéje az interjú egy pontján teljesen kiakadt, és magából kikelve elkezdett ordibálni, ettől sem lett rokonszenvesebb sokaknak. 

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!