Itt vannak az első képek az új Jurassic World-filmből

Jurassic World: Újjászületés
Jurassic World: Újjászületés
Fotó: Universal
Vágólapra másolva!
Scarlett Johansson, Mahershala Ali és Jonathan Bailey is feltűnik a filmben. A Jurassic World: Újjászületés a filmes franchise hetedik része.
Vágólapra másolva!

Kikerültek az internetre a Jurassic World: Újjászületés (Jurassic World: Rebirth) című film első képei: ez a világszerte ismert, sikeres, dinoszauruszos franchise hetedik része lesz, amelyben Scarlett Johansson, Mahershala Ali és Jonathan Bailey is szerepet kapott.

Jurassic World Rebirth
Jurassic World Rebirth
Fotó: Universal 

A szinopszis szerint legalábbis a Scarlett Johansson által alakított Zora Benett egy szupertitkos küldetést teljesít, amelynek keretében DNS-t kell kinyernie a világ legnagyobb dinoszauruszaiból, és kalandjai során már megint egy szigetre vetődik. A megmaradt állatok egy elszigetelt egyenlítői környezetben élnek.

Az ebben a trópusi bioszférában élő három óriási élőlény lehet a kulcs egy olyan gyógyszerhez, amely csodálatos életmentő előnyökkel járhat az emberiség számára. Zorát egy családdal hozza össze a véletlen, akikkel végül egy szigeten kötnek ki, ahol sokkoló felfedezést tesznek - írta a Magyar Nemzet.

A képekért lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!