Kínos magyarázkodásba kezdett L.L. Junior, miután megalázta volt barátnőjét

L.L. Junior és 18 évvel fiatalabb barátnője, Dárdai Blanka két éve alkotnak egy párt
L.L. Junior és 18 évvel fiatalabb barátnője, Dárdai Blanka két éve alkotnak egy párt
Vágólapra másolva!
A rapper és fiatal kedvese számtalanszor szakítottak az elmúlt években, majd békültek ki újra. Dárdai Blanka és L.L. Junior kapcsolata szinte már követhetetlen, ezért is dőltek be sokan tegnap a rapper bejegyzésének, és hitték azt, hogy újra egy párt alkotnak.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, L.L. Junior és Dárdai Blanka ismét nyilvánosan üzengetnek egymásnak a szakításuk után, azonban most a rapper kezdte a fiatal énekesnő provokálását, ugyanis el félreérthető bejegyzést hozott nyilvánosságra a közösségi oldalán. L.L. Junior egy félrevezető közös képet osztott meg, a fekete-fehér fotón ugyanis a volt barátnőjével, Dárdai Blankával láthatók egy liftben, mintha már megint együtt lennének.

Dárdai Blanka és L.L. Junior
L.L. Junior félreérthető fotót mutatott a közösségi oldalán
Fotó: Instagram/L.L. Junior / Instagram/L.L. Junior

Minden lélegzetvételébe...

 - írta 18 évvel fiatalabb exével készült fotójukhoz a rapper, így persze sokan félreértették a helyzetet, és azt gondolták, újra egy párt alkotnak.

Dárdai Blanka is felfigyelt a bejegyzésre, és nem is habozott reagálni rá, de nagyon felzaklatta őt az eset.

NEM!!! A kép nem ma készült, hanem jó pár hónapja! Továbbra sem vagyunk együtt!

Bár tudna a 4 fal között maradni az összes dolgom, ügyem, de sajnos nem tud. Normális esetben érteném, mire megy ki a játék, és mosolyognék, de mivel ismerem, pontosan értem, hogy provokáció! Normális emberek nem így oldják meg a párkapcsolati/személyes dolgaikat! Köszönöm" - írta saját Instagram-oldalán a fiatal énekesnő, amire egy igazán ízléstelen, gúnyos választ kapott a rappertől, aki talán megsértődött volt barátnője reakcióján.

L.L. Junior is megosztotta Dárdai Blanka posztját azzal a megjegyzéssel, hogy "Mondjuk az agyába nem. De minden másba igen" – amivel valószínűleg az előző gondolatát akarta folytatni, finoman szólva is udvariatlan módon. Ez már nem az első eset, hogy így alázza meg a fiatal énekesnőt, akinek valószínűleg elege lett a rapper viselkedéséből, hiszen az Ázsia Expresszben is folyamatosan megalázta őt, erről egy stábtag számolt be korábban. 

Hamarosan a nézők is láthatják majd, hogyan viselkedett Dárdai Blankával L.L. Junior a TV2 kalandrealityjében, ami után hazatérve rögtön szakítottak is, bár a szakítás is addig fajult, hogy a rendőrségnek kellett közbeavatkozni

Most L.L. Junior tovább magyarázkodik a közösségi oldalán a tegnapi kirohanása miatt, és az Ázsia Expresszel próbál takarózni, és szánalmas módon azt állítja, hogy csak promotálni akarta a műsort. A bejegyzésben arra is utalást tett, hogy még mindig érez valamit volt barátnője iránt, azoban erre Dárdai Blanka már nem reagált.

L.L. Junior
Újabb kínos magyarázkodásba kezdett L.L. Junior, miután megalázta barátnőjét
Fotó: L.L. Junior Instagram

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!