45 évesen lesz édesanya Osvárt Andrea

Osvárt Andrea
Vágólapra másolva!
Közösségi oldalán jelentette be a hírt, hogy hamarosan gyereke születik.
Vágólapra másolva!

Hamarosan édesanya lesz a modellből lett színésznő, Osvárt Andrea, aki 45 évesen várja első gyerekét. Osvárt Andrea a közösségi oldalán, egy fürdőruhás fotóval tudatta a hírt a követőivel. A színésznő a stégen ülve, egy fekete egyberészes fürdőruhában simogatja nagyra nőtt hasát, így egyértelművé téve, hogy terhes.

Osvárt Andrea
Osvárt Andrea a Dancing with the Starsban, 2020-ban
Fotó: TV2

A színésznő fájdalmas szakítása után hamar rátalált az újabb szerelem, azonban kényesen ügyel arra, hogy ne áruljon el túl sokat a magánéletéről, így csak keveset lehet tudni az új barátjáról. Osvárt korábban elárulta, hogy a férfinek bécsi kötődése van, emiatt sokat kell ingázzanak Budapest és Bécs között.

Úgy látszik, hogy valahol szeretem ezt és nem tudok kibújni a bőrömből. Most az életkörülmények hozták, úgy választottam párt, hogy bécsi kötődése van és ezért ingázunk oda-vissza.

Nincs azért az olyan messze, autóval és vonattal is két és fél óra alatt ott lehet lenni, mintha Pécsre mennék le. Nagyon jó a változatosság, néha kiszakadni, aztán visszajönni. Amikor kinn vagyok, az még egy új élethelyzet számomra és ott van egy kis időm arra, hogy átgondoljam az itteni ügyes-bajos dolgaimat, vagy akár laptopon bepótoljam az elmaradásaimat" - idézi a Bors Osvárt Andrea egy korábbi nyilatkozatát, amiben beszélt az új kapcsolatáról.

Bár korábban azt mondta, hogy nem tudja egyelőre elképzelni, hogy németül járjon meghallgatásokra, vagy teljesen feladja itteni életét, azonban a gyerekvállalás felrúghatja az eddigi terveiket, hiszen valószínűleg mind a ketten minél több időt szeretnének majd eltölteni a közös gyerekükkel.

Sohasem voltam boldogabb

 - írta fotójához a 45 éves színésznő, aki Mohamed Fatima Ragyog a szívem című slágerét idézte a bejegyzésében, ami alatt már rengetegen gratuláltak neki és párjának a születendő gyerekükhöz.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!