Alanis monológja<br/>

Vágólapra másolva!
Egy off-Broadway darabban debütált a színpadon Alanis Morissette, a világhírű kanadai énekesnő. A beszámolók szerint meggyőző színészi teljesítményével sikert aratott a 300 fős közönség előtt.
Vágólapra másolva!

Alanis Morisette március 21-én este színpadi színészként mutatkozott be egy New York-i off-Broadway színházban. Az énekesnő színházi debütálásának nem csaptak nagy reklámot, az esetleges bukás sajtóvisszhangját elkerülendő. A kisszámú, mintegy 300 fős nézőközönség soraiban így is sok rajongója foglalt helyet - köztük egy nő, aki egyenesen Ottawából, Alanis szülővárosából utazott a premierre -, és a Grammy-díjas popsztár szülei is kíváncsiak voltak lányuk alakítására.

Az énekesnő Eve Ensler The Vagina Monolugues című darabjának egyik szereplőjeként lépett színpadra. A mű 1997-ben született több száz, különböző életkorú nővel készített beszélgetés alapján, melyek témája a női nemi szerv volt. Az előadásnak mindössze három szereplője van, akik sötét ruhába öltözve, mezítláb adják elő monológjaikat, melyek közül Alanisé az egyik legdrámaibb: egy boszniai nő szörnyű élményeit meséli el, akit egy katona puskacsővel erőszakolt meg.

A beszámolók szerint meggyőző színészi teljesítményével sikert aratott a dalaiban is sokkolóan őszinte énekesnő.

Alanis ugyan most játszott először színpadon, a színészet azonban nem idegen a számára: tinédzserként egy gyermekműsorban szerepelt rendszeresen, néhány évvel később egy gimnazisták között játszódó vígjátékban tűnt fel, tavaly pedig Istent alakította Kevin Smith (Shop-stop, Shop-Show, Képtelen képregény) sokak által istenkáromlónak tartott Dogma című vígjátékában.

Ajánló:

Kiadója, a Maverick Records gondozásában.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről