A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A Terminator 2 alakváltó cyborgjaként ismertté vált Robert Patrick lesz Gillian Anderson új társa az X-aktákban. Ő lesz az, aki a soron következő - nyolcadik - szériában helyettesíti Mulder ügynököt.
Vágólapra másolva!

Chris Carter, a világszerte hatalmas kultusszal övezett X-akták tévésorozat szellemi atyja Robert Patrickot választotta Mulder ügynök "örökösének" szerepére. (A hírek szerint száznál többen jelentkeztek a meghallgatásra.) A Terminator második részében Schwarzenegger fő ellenségeként ismertté vált Patrick idén ősszel, a soron következő, szám szerint nyolcadik szériában áll munkába, mint John Doggett FBI ügynök, a mindenben összeesküvést gyanító Mulder szöges ellentéte. "Úgy döntöttünk, hogy valami olyat hozunk a sorozatba, ami még nem volt" - árulta el Carter a Daily Variety című lapnak. "Doggett bennfentes fickó, jóban van az FBI legfelsőbb köreivel, és mindent a szabályzat szerint csinál." Ő lesz az, aki Scully-val együtt megpróbál majd az idegen lények által elrabolt Mulder nyomára bukkanni.

Az új ügynök beiktatása azért vált szükségessé, mert a Muldert játszó David Duchovny az X-akták nyolcadik szezonjában mindössze 11 epizódban fog szerepelni; a szerepébe régóta belefásult, mozikarrier felé kacsingató színész csak ezzel a feltétellel maradt még egyszer utoljára a sorozatban.

A nyolcadik széria után egyébként nemcsak Duchovny, de Carter és a Scully-t alakító Gillian Anderson szerződése is lejár, Carter azonban bízik abban, hogy Robert Patrick érkezésével új távlatok nyílnak meg az X-akták előtt, vagyis folytatódhat tovább a paranormális sorozat.

Ajánló:

Az IMDB-n.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!