"Fényesen" indul Mariah Carey filmkarrierje<br/>

Vágólapra másolva!
Végre megtalálták a megfelelő férfit Mariah Carey számára - igaz, csupán a filmvásznon, így nincs több akadálya, hogy elkezdődjön az amerikai popdíva első mozifilmjének forgatása. Az All That Glitters Is Gold (Minden arany, ami fénylik) főszerepében Carey ma már számára idegen szerepben tündökölhet: mint kezdő énekesnő.
Vágólapra másolva!

Napjaink legsikeresebb amerikai énekesnője, Mariah Carey "fényes" filmkarrier előtt áll, első főszerepét legalábbis az All That Glitters Is Gold (kb. Minden arany, ami fénylik) című filmben kapta: egy kezdő énekesnőt alakít. Hosszas keresés után végre a megfelelő partnert is megtalálták számára: a kevésbé ismert brit színész, Max Beesley játssza majd a szerelmét. (A jelenleg Scary Spice-szal járó Beesley a színészet mellett korábban a modellkedéssel és zenével is kacérkodott, billentyűsként játszott például a Jamiroquai-al, és megfordult George Michael zenekarában is.) A nyolcvanas évek elején játszódó filmet Vondie Curtis-Hall, a rendezővé (Az utolsó belövés) avanzsált színész jegyzi, forgatókönyvét Kate Lanier (Tina - What's Love Got To Do With It) írta.

Mariah színésznői közben a zenéről sem feledkezett meg: még a nyáron új kislemeze jelenik meg, Phil Collins Against All Odds című dalának feldolgozása, melyet a Westlife-al közösen énekelt lemezre.

Ajánló:

Max Beesley nevét ugyan alig ismerik, de rajongói oldala attól még neki is lehet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!