A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNVég Zsombor
11:20CselgáncsZsombor Veg-Aleksandar Kukolj
HUNMagyarország
12:16ÚszásSzabad 4 x 200m
HUNMagyarország
14:00KézilabdaSpanyolország-Magyarország
HUNHámori Luca
16:18ÖkölvívásAnna Hamori-Marissa Williamson
HUNKovács Richárd
17:38ÖkölvívásRichard Kovacs-Sofiane Oumiha
HUNMagyarország
21:05VízilabdaMagyarország-Japán
NyílNyíl

Nyugágyból nézhető a francia cirkuszművészek előadása

Vágólapra másolva!
A francia Les Arts Sauts cirkuszi társulat a Kayassine című produkciójával négy este - július 18-án, 21-én, 22-én, valamint 23-án - vendégszerepel Budapesten; az előadásoknak egy különleges építésű sátor lesz a helyszíne a városligeti Felvonulási téren.
Vágólapra másolva!

A társulatot 1993-ban alapította tizenegy, a világ legjelentősebb artista iskoláiban végzett trapézművész - tartalmazza a Francia Intézet műsorajánlója.

A csoport a kezdetektől arra törekedett, hogy ne csupán légtornászi ügyességgel ejtse ámulatba, szórakoztassa a közönséget, hanem a hagyományostól eltérő színházi előadást hozzon létre.Nagy sikerrel turnéztak Európa-szerte. 1996-ban hat hónapig Ázsiában vendégszerepeltek, majd egy évvel később dél-amerikai országokban mutatkoztak be.

Előadásaikat láthatták az érdeklődők többek között Angliában, Hollandiában, Litvániában, Németországban, Norvégiában, Spanyolországban, Ausztráliában, Japánban, Kambodzsában, Laoszban, Thaiföldön, Koreában, Indonéziában, Szingapúrban, Paraguayban és Peruban.

A társulat második produkciója, a Kayassine - laoszi nyelven a cirkusz - az utazások élményeiből született. A légi balett egy különleges szerkezeten zajlik, a tizenkét akrobata élőzenével kísért előadását a nézők nyugágyakból követhetik nyomon.

(MTI)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!