Angelica Bridges: Vörös csoda tűzközelben

Vágólapra másolva!
"Két lábon járó ellentmondás vagyok. A legtöbben azt hiszik, hogy tüzesen, szenvedélyesen élek és ez igaz is. De emellett meditálok, imádkozom, vasárnaponként templomba megyek, állatokat mentek és minden vágyam egy szép, fehér fakerítéses ház. Tiszta bolond vagyok, amolyan Lucille Ball-típusú lány, aki szeret poénkodni és állathangokat utánozni."
Vágólapra másolva!

Angelicának egész gyűjteménye van rajzfilmes- és állathang-effektekbôl, amit rádióreklámokban hasznosít, és amibôl nekünk is adott egy kis ízelítôt, amikor beleugatott és csaholt a telefonba. Ebben az évben már hat filmet forgatott, például az Augusztus hava című romantikus komédiát, amelyben MacKenzie Astin barátnőjét alakította, de szívrohamozó hárpiaként feltűnt a Vészhelyzetes Goran Visnjic oldalán is A végakarat-ban, aztán szerelemre éhezve a Duran Duranos John Taylor mellett a Vegas C. O. D.-ben, és jó útra tért rosszlányként is, amint egy polgármesterjelölt karbantartóért kampányol Az utolsó őszinte jelölt-ben.

"Hiszek benne, hogy újraformálhatom magam, hogy olyan dolgokat tehetek, amelyek ösztönöznek" - vallja. "Igen, Baywatch-cicaként kezdtem, ez vezetett odáig, ahol most vagyok, és ezért hálás vagyok."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről