A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Eladó Anglia legszexisebb háza

Vágólapra másolva!
Eladásra kínálta fel tulajdonosa azt a londoni házat, amely számos erotikus tartalmú film és klip helyszínéül szolgált. Kylie Minogue is ennek a háznak a medencéjében forgatta szexi videoklipjének egy részletét, az On a Night Like This című kislemezéhez.
Vágólapra másolva!

3,5 millió fontért szeretné eladni londoni házát Michael Joseph, fényképész. A ház, amelyhez nagy kert és úszómedence is tartozik 1979-ben került Joseph birtokába, és az évek során arról vált híressé, hogy több erotikus tartalmú filmet és videóklipet is forgattak benne - adta hírül az Ananova internetes újság.

A legnagyobb hírnévre Kylie Minogue-nak köszönhetően tett szert az épület. Az ausztrál popénekesnő ugyanis a villa úszómedencéjében forgatta le klipjének egy részét, az On a Night Like This című kislemezéhez. A klipben Minogue egy rejtélyes gengszter (Rutger Hauer) feleségét alakítja, aki a ház medencéjében pancsikol kihívóan, amíg a férje piszkos üzleti ügyeit a házban intézi.

Kylie mellett Jerry Hallról is készült felvétel a "szexi házban". Az egykori fotómodellt a fürdőszobában filmezték le, amint éppen forró fürdőt vesz a kádban. Jerry a tippet valószínűleg férjétől Mick Jaggertől kapta, aki már jól ismerhette az ingatlant, hiszen itt készült azt az orgia jelenetet ábrázoló fénykép, amely az együttes Beggars Banquet című albumának a borítóját díszítette.

A ház a sztárok mellett kisebb költségvetésű produkciókat is vendégül látott. A londoni villában forgatták a Joy of Sex című erotikus filmet, és itt készítettek fotókat Ann Summers erotikus fehérnemű katalógusához is. A filmeknek és fotóknak köszönhetően a ház nemzetközi hírnévre is szert tett. Még Franciaországból is elzarándokolt ide egy stáb, hogy orgia jelentek fényképezzenek a Spartacus című színházi produkciójukhoz.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!