A sztárbotrányok pólón is sikeresek

Vágólapra másolva!
Nagy siker aratott egy Los Angeles-i butik, amely egy hónap alatt 300 darab "Free Winona" feliratú pólót értékesített. A cég Winona Ryder színésznő lopási botrányát kihasználva már a hír kirobbanásának napján piacra dobta a trikót.
Vágólapra másolva!

A siker a butik tulajdonosának és tervezőjének, Billy T.-nek köszönhető, aki mit sem törődve a ténnyel, hogy a 30 éves Ryder szabadlábon van, újabb és újabb verzióit alkotta meg a "Free Winona" trikóknak.

Billy T. szerint a póló annak köszönheti sikerét, hogy az emberek szeretnek tüntetni, még akkor is, ha csak egy poénról van szó, mint a Winona-póló esetében - írja a Los Angeles Times.

A tervező a siker érdekében folyamatosan nyomon követi a közéleti eseményeket, és ha valamiben fantáziát lát, az azonnal felkerül egy pólóra. Billy T. George Bush félrenyelési ügyét sem hagyta szó nélkül. Az amerikai elnök nyilatkozatára reagálva, Chew First (rágd meg először) feliratú pólót készített.

A 41 éves tervező a pólók népszerűsége ellenére nem keres sokat kreációin. A botrányba keveredett sztárok népszerűsége ugyanis a legtöbb esetben csökken, ami negatívan hat az üzletre.

A Winona-pólóra azonban nem unnak rá az emberek, sőt az üzlet egyre nyereségesebb lesz. Az első verzió sikerén felbuzdulva Billy T. további négy modellt tervezett. Az eredeti darab (rózsaszín póló, rajta Winona Ryder képe, kezében egy táskával) népszerűségét meglepetésre gyorsan felülmúlta egy olyan verzió, amelyet a színésznő arcképe helyett egy parókareklám figurája díszit.

Korábban:

Winona Rydert bolti lopáson kapták

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről