Bajnokok és szeretők

Vágólapra másolva!
Ezt a világot sem kerülhetik el a magánélet foszlányai, néha meglepődünk, mennyire furcsa, hogy a híres labdarúgók életét a feleségek, barátnők irányítják. Akár akaratukkal, akár szuggesztív személyiségükkel. Nem véletlen, hogy akadnak olyan mágnások, akik rajtuk keresztül szeretnének közelebb férkőzni megközelíthetetlen szerelmükhöz.
Vágólapra másolva!

Fotó: PLAYBOYA legeklatánsabb példa David Beckham és Victoria Adams esete. A Manchester United jelenlegi és a Spice Girls egykori vezéregyénisége minden nap képes meglepetésre, az elnökök és vezetőedzők többnyire inkább utálják az extravagáns hölgyikét, aki gyakorlatilag az orránál fogva vezeti hites urát. Tavaly decemberben Sir Alex Ferguson, a Manchester United vezetőedzője nem bírta tovább a macska-egér harcot és példát statuálva kihagyta Davidet a MU csapatából. Nem is egy alkalomra, hanem mindjárt négyre! A botrány a Middlesbrough elleni bajnokin tetőzött, amikor a hivatalos indoklás szerint Beckham hátsérülése miatt kapott pihenőt, ám a jól értesült lesifotósok a középpályást a mérkőzés napján egy londoni áruházban kapták le, amint felesége után kullogva jó néhány táskát cipelt.

Silvio Berlusconi, az olasz AC Milan elnöke azonnal felismerte a Victoriában rejlő lehetőséget és titkos tárgyalásokon felajánlott számára egy saját, szombat esti tévéshowt az egyik legnézettebb olasz csatorna fő műsoridejében. Egyetlen kérése volt: Davidet valahogy rá kell bírni, szerződjön Olaszországba. Az összesküvés nem jött össze, a hírek szerint éppen Vic' telhetetlensége miatt. Jellemző adalék a kétes hírnévre Uli Hoeness, a Bayern München menedzserének nyilatkozata: 'Sport szempontból nagyon nagy szükségünk lenne Beckhamre, de amikor arra gondolunk, hogy Münchenbe érkezik a felesége is, mindig kiráz bennünket a hideg!'

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről