A sebezhető Miss November

Vágólapra másolva!
Shallan Meiersnek minden adottsága azt igazolja, hogy nem véletlenül került a Fox Tv A lány a szomszédból: Playboy-modell kerestetik című műsorának három döntőse közé; a húszéves modell mégis sokat idegeskedett, amíg idáig jutott.
Vágólapra másolva!

Forrás: Postabank

"A műsor olyan volt nekem, mintha a Félelem Fokán jártam volna" - vallotta be Shallan. "Egész életemben nagyon félénk voltam. Ha kettesben maradtam egy fiúval, lekapcsoltam a lámpát. A műsor forgatása alatt még csak ruhát sem mertem váltani mások előtt." Shallan elárulta, hogy a forgatás végeztével összebarátkozott Christina Santiagóval, azaz Miss Augusztussal, és egy másik versenyzővel, Jill Scott-tal, akivel még egy kis tréfát is kifőztek együtt.

"Egyik éjjel az operatőrök lefilmezték, ahogy készülődünk lefeküdni. Megkérdeztem Jillt, szerinte vajon mit tenne a stáb, ha itt és most beugrana mellém az ágyba. Én mindenesetre nagyon viccesnek találtam volna, és azt hiszem ő is, mert bizony be is ugrott, a fejünkre húzta a takarót, és elkezdett izegni-mozogni, mintha engem gyömöszölne. Az operatőrök olyan zajjal rohantak fel a lépcsőn, mint egy elefántcsorda, de mire felértek, már mindketten a saját ágyunkban feküdtünk szépen, rendesen. Jól felültettük a stábot; azt hitték, én vagyok a csapat vadmacskája, aztán meg így kiábrándítottam őket. A reality show-kban az ember nagyon sebezhetővé válik, ha pedig a műsornak még ilyen kényes is a témája, akkor különösen. Ezek után úgy érzem, könnyebben le tudom majd rázni magamról a dolgokat. Sokkal magabiztosabb lettem."

A novemberi Playboy további cikkei:

Anita Marks nem tévedésből van a pályán
Az év playmate-je 2002
Szerelmi csapdák

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről