A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Tia Carrere - Nő, aki felforgatta a világot

Vágólapra másolva!
Hawaii, ahogy mondani szokás, ez maga a földi paradicsom. A legtöbb ember paradicsomi ideájához Hawaii áll a legközelebb. Hawaiit a fekete homokos strand, a drámai vízesések és a sziklákon megtörő égszínkék hullámok teszik ellenállhatatlanná. Bátran állíthatjuk, Tia Carrera még erre is rátesz egy lapáttal.
Vágólapra másolva!

Forrás: PLAYBOY

Kedvünk támad táncolni és "schwingelni" - látszólag mindenkire ilyen hatással van. Története egy honolului fűszeresnél kezdődött. Éppen csak beugrott némi harapnivalóért, és egy kecsegtető felkéréssel távozott. Tia Los Angelesbe repült, és a General Hospital főszerepében landolt. Mellette egyéb szerepeket is vállalt.

A hawaii alohával búcsút intett az elismerést hozó Wayne Világá-nak, azóta több tucat filmben csillogatta meg tehetségét (többek között a Felkelő Nap, Két túsz között és 20 találka), hangját kölcsönözte egy Disney produkciónak (a Lilo és Stich-nek) és szerepelt a népszerű TV sorozatban, az Elveszett ereklyék fosztogatói-ban.

De mindez semmit sem változtatott rajta! Még mindig ugyanaz a tiszta lelkű hawaii lány - noha komoly és határozott mind a munkában, mind a magánéletben. Kalandozzunk vissza a homokos partra, ragadd meg a deszkádat! Szörfre fel, és a fűszoknya máris a homokban.

Ajánljuk még a júniusi Playboyból:

Dolce vita - Playmate-ünk, Széles Eszter
Dohányisten földjén
A masszázs mámorában

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!