A Playboy Cyberlányai

Vágólapra másolva!
Nincs jobb módszer a merevlemez felturbózására, mint hogy a Playboy Cyberlányairól készült képekkel tömködjük tele. 2000 szeptembere óta a Cyber Klub minden hónapban új szépséggel örvendeztette meg tagjait.
Vágólapra másolva!

A hónap végén szavazhattak kedvenc modelljükre; a győztes jutalma egy Hónap Cyberlánya képsorozat és videó volt. A múlt évben megszavazott ötvenkét lány közül az itt bemutatott tizenkettő vitte el a pálmát a végső szavazáson. Stephanie Heinrich volt az első olyan Cyberlány, akiből playmate lett - de szándékunk szerint nem ő volt az utolsó. Vajon ki legyen a következő? Az alabamai veszélyvadász? Az esküvőszervező? A görkoris lány? A karatekölyök? Bárki is keltse fel az érdeklődését, minket mindegyikük lázba hoz, ezért előre kifaggattuk őket... például arról, hogy mi hozza tűzbe őket.

Forrás: PLAYBOY

"Az eper lédús, gyönyörű a színe, vonzó az alakja és élvezet etetni vele a szerelmemet" - válaszolta Carolee Bass. Tavania Kaye szerint "a telt ajkak őrjítőek. Ha egy férfi szája szép, akkor azt hiszem, nagyobb az esélye, hogy használni is jól tudja." Aubrie Lemon a flörtölésért van oda: "Szavakkal és pillantásokkal csábítani a legizgalmasabb." Nos, mi nem csupán csábítunk: a lányok az Ön monitorján is ott lehetnek.

Augusztusi ajánlónkból:
PM: Rónai Aranka, a lendületes szépség
Playboyok a sarló és kalapács árnyékában
A világ főbb vallásainak közismert hiedelmei a szexről

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!