A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Dolce vita - Playmate-ünk, Széles Eszter

Vágólapra másolva!
Széles Eszter nem hivalkodik szembeötlő, különleges bájaival, ahogy a titokzatos nyári zsongás, a júliusi éjszakák párás és megfejtésre váró boldogsága sem fedi fel magát, örömeit azonnal a szemlélődő idegen előtt.
Vágólapra másolva!

Forrás: PLAYBOY

Ő nem kérkedik vonzó és izgalmas nőiességével, sőt, mintha titkolná, rejtené önmaga számára sem pontosan megfogalmazott vágyait, melyek így, "leplezett" mivoltukban, talán még izgalmasabbá teszik lényét, vonásait, könnyű és játékos mosolyát.

Természetessége, talán tapasztalatlansága a főváros szigorú és már-már indusztrializált, "bájpassz" beavatkozásoktól zaklatott világában akár abból is fakadhat, hogy nem is sejti, vagy épp ellenkezőleg, tudja, s eképpen természetesnek tartja, hogy ilyen szemet gyönyörködtető arányokkal, kecses formákkal ruházta fel a sors. Egy éve él Budapesten, s bevallja, sok mindenben bizonytalannak tartja még magát. Jelenleg egy kis étteremben dolgozik, de szeretne továbbtanulni, tökéletesíteni az angoltudását, s most talán már a fotómodellek vakufényes világában is kipróbálná magát.


Ajánljuk még a júniusi Playboyból:

Tia Carrere - Nő, aki felforgatta a világot

Dohányisten földjén
A masszázs mámorában

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!