Disznó, kolbász és pálinka: ilyen egy jó fesztivál
2015. október 25. 17:24
Csabai Kolbászfesztivál negyedik napja 2015 október 25-én Békéscsabán
Vágólapra másolva!
Ma délután véget ért a legendás, 19. Csabai Kolbászfesztivál, ahol a hétvégén megdőlt a látogatói rekord. A csabai kolbászt 2013-ban nyilvánították hungarikummá - ha valami, ez tényleg közel áll a magyar nép ízléséhez. Képriportunk a mai zárónap hangulatát mutatja meg: utazzanak velünk Békésbe!
Lefogják a disznót a Csabai Kolbászfesztivál negyedik napján, 2015. október 25-én Békéscsabán Fotó: Szabó Gábor - OrigoFontos, hogy alaposan körbepörzsöljék Fotó: Szabó Gábor - OrigoNem fekete, csak kormos Fotó: Szabó Gábor - OrigoLevakarják a pörzsöt a böllérek Fotó: Szabó Gábor - OrigoNincs fejetlenség, csak precíz munka Fotó: Szabó Gábor - OrigoHurka, kolbász, hagyományos finomságok Fotó: Szabó Gábor - OrigoCsabai Kolbászfesztivál, a húsimádók hazai ünnepe
Fotó: Szabó Gábor - OrigoVegáknak nem való a buli Fotó: Szabó Gábor - OrigoSokan ebédelni mentek a fesztiválra Fotó: Szabó Gábor - OrigoKolbászt az EU hivatalnokainak? Fotó: Szabó Gábor - OrigoIdeje egy szakértői kormánynak! Fotó: Szabó Gábor - OrigoA vastagkolbász is igazi csemege Fotó: Szabó Gábor - OrigoEgy malac, ami nem húsból van Fotó: Szabó Gábor - OrigoHány méternyi finomság, kettő? Fotó: Szabó Gábor - OrigoFő a diéta. Vagyis valahol máshol, de nem Békéscsabán! Fotó: Szabó Gábor - OrigoEnni- és innivaló is bőven akadt Fotó: Szabó Gábor - OrigoAlacsonyan szálltak a fatálak Fotó: Szabó Gábor - OrigoPont kézbe illik. A szájba is fog! Fotó: Szabó Gábor - OrigoApa, ezt szagold meg! Az illat sokat elmond a húsáruról Fotó: Szabó Gábor - OrigoMi ez, ha nem a Kánaán? Fotó: Szabó Gábor - OrigoA párlat is hozzátartozik az élményhez Fotó: Szabó Gábor - OrigoMár készítik az útravalót Fotó: Szabó Gábor - Origo