Pirított sertésfül
![pirított sertésfül](https://cdn.origo.hu/2023/12/htQrORGcbojtrIHZygWc-7y_L03ReinO4-pNoKcXDr8/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzg5NTdkYWRkMzMzODRiMmY4Mjg3NDc2MzZhZjcyOWY3.webp)
Elkészítési idő: 15 perc, plusz 2,5 óra főzési idő, plusz hűlési idő
Alapanyagok:
A füleket kuktában hagymával, fokhagymával, csilipaprikával és egész borssal 2,5 órát főzöm. Leszűröm és félbehajtom.
A félbehajtott füleket lesúlyozva, préselve kifagyasztom (3 fokos hűtőszekrényben).
A hűtőszekrényből kivett füleket közvetlenül a forró, kevés zsiradékkal kikent teflonba dobom, ahol közepes lángon, 3-4 percig sütöm mindkét oldalát.
A receptet a MÁK Bisztrótól kaptuk.