Csilis só
![csilis só](https://cdn.origo.hu/2023/12/ny42bnCZ48NriMddRx6vjP3Twh6u3FRWhRFJGocwE4U/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2QyYTliODVhM2NiOTRkY2NiMTc4YTE2YjUzMzRmODZh.webp)
Elkészítési idő: 5 perc, plusz szárítási idő
Alapanyagok:
A paprikát nagyon finomra darabolom, elkeverem a sóval és szétterítem egy tepsin, vagy asztalon. Félnaponta átkeverem, amíg teljesen kiszárad, és üvegekbe töltöm. Eláll mindörökké, úgy lehet használni főzéskor, mint a sót. Csak ez csíp is kicsit.