Zsito
![Zsito](https://cdn.origo.hu/2023/12/Flh_-IumQbPthUnaK649H4kTnyr6D2i-TaOgr290OqM/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzQ1NDAwNjZmNWY4NTRmZGZiNDQ3MWQ1ZTNlN2YxMDIw.webp)
Elkészítési idő: 40 perc nettó, 120 perc bruttó
Alapanyagok:
A puhára főtt búzát kiterítem picit megszikkadni, mazsolával, dióval összedarálom, fűszerezem, és a megfelelő állag (sűrű, inkább száraz, mint krémes) eléréséig higítom tejszínnel, vagy vízzel.
Tanácsok: A búzát jól csöpögtessük le főzés után.