Abált sertésfej
![abált disznófej](https://cdn.origo.hu/2023/12/xSXJur1zP_oWDLxEl8aeUSS8X2_onpp_sdLYSfCzHwQ/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzQxYWU4NWRlMDRkYjQ1ZTVhMTI3YTAxYmU2ZjA5ODA2.webp)
A fejet zöldségezett, bőven hagymázott, fokhagymázott, fűszerezett lében 3 óra alatt puhára főzöm.
A bőrt 2-3 milliméter mélyen egy éles késsel beirdalom, és sóval pépesített fokhagymával bedörzsölöm.
Kiváló minőségű fűszerpaprikával megszórom, és hideg helyre rakom.
Ilyen lesz.