Bármilyen zöldséget - a képeken blansírozott sárgarépa és nyers lilakáposzta található - fogyaszthatóvá lehet így tenni, spenótlevelet, cukorborsót, avokádószeleteket, padlizsánt, blansírozott gyökérzöldségeket. A zöldségek mellett garnélát, polipot, vékony hússzeleteket, halat is lehet így sütni.
A végeredményt tentsuyu mártással is lehet tálalni (1 dl szójaszósz, 1 dl mirin, 2 dl shiitake gomba áztatóleve, az alapanyagokat delikátüzletekben, kínai boltokban lehet beszerezni)
Fontos, hogy az alapanyagok hidegek legyenek és a panír csak lazán elkevert, akár csomós, szemet bántó.
2 dl liszt, 2 dl jeges víz, egy tojás, kevés só
A lisztet a tojással és a vízzel lazán összekeverem, ebbe mártom a belisztezett alapanyagokat
Nagyon bő, forró olajban aranybarnára sütöm, forrón tálalom