A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Pericana

bacalao-paprika
Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Forrás: Táfelspicc

Elkészítési idő: nettó 5 perc, bruttó 25 perc

Alapanyagok:

  • 20 dkg bacalao váltott vízben kiáztatva
  • 2 db szárított paprika (esetünkben mexikói chile guajillo, de finom, édes szárított fűszerpaprikával is lehet kisérletezni)
  • 2 db szárított paradicsom
  • 4 gerezd fokhagyma (sült fokhagymából)

Egy serpenyőbe tördelem a paprikákat, a paradicsomot és a szétnyomkodott fokhagymákat. Rászálazom a halat, felöntöm egy kevés vízzel, és 20 perc alatt, közepes lángon összefőzöm. Pirított kaláccsal különösen finom.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!