Bélszín
![bélszín marhahús nyers](https://cdn.origo.hu/2023/12/nPgud4eYA4XZhtdHWti8e0K1C-JVTyiNIrniQiUHy_M/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2EzM2ZmMzI2MTdkMDRhYjg4ZTU3M2E0MTI3MjhlNjgx.webp)
A zsír a szövetet minél egyenletesebben, márvány erezetére emlékeztetve járja át, annál jobb a vétel. Egy tisztes szelet 3-4 centiméter vastag, vékonyabbra vágva nem spórolnak, hanem csak kiszárítják.
Elkészítési módok:
Receptek és technológiák:
- steaksütési útmutató, 4 cm vastag bélszínszeletre alkalmazható
- sóban eltett bélszín
- steaksütés 101