A tésztaalap megint faék egyszerűségű, ami nagy öröm, ráadásul egy adagban többféle tortácskát is süthetünk belőle, tetszőlegesen hozzákeverve a fűszereket és ízesítőket.
Elkészítési idő: 35 perc
Alapanyagok 12 darabhoz:
Az alapanyagokat összekeverem, amíg homogén, híg állagú tésztát kapok belőlük (valahol a nokedli- és a palacsintatészta között félúton.
A muffinformákat háromnegyedig töltöm a tésztával, amelyet tetszés szerint ízesítettem.
Előmelegített, 175 fokos sütőben 25 perc alatt készre sütöm.
Receptek:
Szőlős-fokhagymás-mentás muffin
Szárított paradicsomos muffin
Szalonnás, fokhagymás muffin
Szalonnás, áfonyás muffin
Sárgadinnyés, sonkás muffin
Sárgabarackos, sonkás muffin
Sajtos, fokhagymás muffin
Paradicsomos, sajtos muffin
Fahéjas, kolbászos muffin
Áfonyás, oregánós muffin
Sárgabarackos, kakukkfüves muffin
Szedres, sajtos, kakukkfüves muffin