Sörös-mascarponés krém
![sörös mascarponés](https://cdn.origo.hu/2023/12/mJ1xIbi6bkKrFf7GUJMHGT2volrX3H5ctxTZKoCr_x0/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2JiODFhNzA5NmE3MDQ1MjNhYjczNmI1YTI1NzNmZmUw.webp)
Elkészítési idő: nettó 10 perc, bruttó 6 óra
Alapanyagok:
A sört a szederrel és a cukorral 20 percig forralom, legyen jó sűrű pépes, ha kell, villával szétnyomkodom a gyümölcsöt. A babapiskótákat tálakba rendezem, leöntöm a sűrű, sörös-gyümölcsös péppel. Beborítom a mascarponéval, és egy éjszakát hűtőszekrényben hagyom összeázni.