Tökéletes sárkányok vagyunk
![0921crbr](https://cdn.origo.hu/2023/12/Qfoo7o8dKAe_oNXM27kIHmpcKRZA_OkSgm82i4vzzS0/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2U5OWFjYmUzYTUzNDRhNzNhMjE0YzRmMmE0Mzk1Yjhl.webp)
Az első fontos lépés a kevés cukor használata. Minél vastagabban szórják meg, annál vaskosabb lesz a karamell. Tehát elég egy réteg cukorkristállyal meghinteni a creme brulée-t.
A cukrot lassan és óvatosan kell karamellizálni, ez sem tart tovább fél percnél, és a karamell így nem ég, nem keseredik meg.