A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna
09:00VívásAnna Marton-Katherine Paredes
HUNPusztai Liza
11:15VívásLiza Pusztai-Michela Battiston
HUNSzűcs Luca
11:15VívásMartina Criscio-Luca Szucs
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Tökéletes sárkányok vagyunk

0921crbr
Vágólapra másolva!
Kit ne bosszanott volna már a vastag üvegkristály a creme brulée tetején? Igen, van aki úgy szereti, és azzal is tisztában vagyunk, hogy nem ezek a legnagyobb problémák az életben, de ha vékony jéghártyaként olvadó karamellt akarnak a creme brulée-jükre, így kell csinálni.
Vágólapra másolva!

Forrás: Táfelspicc

Az első fontos lépés a kevés cukor használata. Minél vastagabban szórják meg, annál vaskosabb lesz a karamell. Tehát elég egy réteg cukorkristállyal meghinteni a creme brulée-t.

Forrás: Táfelspicc

A cukrot lassan és óvatosan kell karamellizálni, ez sem tart tovább fél percnél, és a karamell így nem ég, nem keseredik meg.

Forrás: Táfelspicc

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!